Offtopic

Gledao sam ove sezone ali su me na Farmu navukli hrvati. Najjace je kad je ona glumica Petra usla u finale i bila DSQ 3 dana pred finala jer je zalepila šamar Simoni Gotovac (ili je mozda Marini Perazic ???). I to uopste se ne secam zbog cega je to uradila.

Dobićeš je od mene @Stefan28 jer si skrenuo temu sa Maje Nikolić!! 😡 Ili si bar pokušao da učiniš to.. 😒😌

Juuu vidi, Androga je već uručio lubanju.. 😮

Šuhuuuu stej....so vajlll... Bromado pejs.. ❤️😍

Znate šta je "Sanomi" za Majče Nikolić? Pa nula jedna velika, a bili drugi na ESC komotno.. Ja vam kažem, Majče na imaginarnom jeziku i da nas Bog veseli.. 😍🙌❤️ Novi Sad 2025... BROMADO PEJS! 🙌

Ovo mi je epic

Najjaca fora je sto se ovo dogodilo cini mi se kada su tek usli u rialiti 🤣🤭

A Bebica mi je bas sva fina, ja obozavam tu zenu, bas mi je zao sto non stop ima neke probleme i zivi u bedi ☹️

@Mrm apropo lubanje vs lobanje, lUbanja mi djeluje etimološki dosljednije obzirom da dolazi od praslav. lẉb/lub :D

• Like
Reactions: Mrm
@Mrm apropo lubanje vs lobanje, lUbanja mi djeluje etimološki dosljednije obzirom da dolazi od praslav. lẉb/lub :D

Sve je kod vas etimološki ispravnije...znaaaaaaaam.. 😌

I nazivi meseci u godini su slovenskog porekla, a ne latinskog...znaaaam.... 😌

Ali, zar nije receno da su narodi koji su zapadniji imaju veci procenat slovenskog gena? Prema tome, nista cudno da se to poklapa i sa etimologijom.
Srednje-istocna Evropa, delovi Nemacke (Pruska ili Prusija (nem. Preußen, lat. Borussia) i dr.

Citala na poreklo.rs i na drugim sajtovima vezanim za DNK. A i kad se gledaju rezultati ljudi koji su odradili DNK analize. Ima ih dosta na YT.

Attachments

• DNK rez.HrBosna.webp
    DNK rez.HrBosna.webp
    24.4 KB · Views: 4
Sve je kod vas etimološki ispravnije...znaaaaaaaam.. 😌

I nazivi meseci u godini su slovenskog porekla, a ne latinskog...znaaaam.... 😌
Ti nazivi meseci na hrvatskom su jos i dobri kakvi su na poljskom 🙄

Opa, Mrm pronađen u zavidu + kroatofobiji, NAPOKON :love:
Znači sram te bilo!

https://www.24sata.hr/show/uputili-...pom-u-prlju-a-s-njima-je-i-beogradanin-910121

S ekipom je došao i prijatelj Marko iz Beograda s kojim se Ivan upoznao prošle godine na Euroviziji u Torinu.

- Prošle godine smo se upoznali na Euroviziji pa smo sada i drugu godinu zajedno u Liverpoolu - rekao je Marko i otkrio kakve rezultate očekuje:

- Nadamo se što boljem rezultatu Srbije. I Hrvatske, također. Osvaja vjerojatno Švedska.

😌 😂

i da se zna nisam kazao takođeR i vJeroJatno! 😂 😂

Znači sram te bilo!

https://www.24sata.hr/show/uputili-...pom-u-prlju-a-s-njima-je-i-beogradanin-910121

S ekipom je došao i prijatelj Marko iz Beograda s kojim se Ivan upoznao prošle godine na Euroviziji u Torinu.

- Prošle godine smo se upoznali na Euroviziji pa smo sada i drugu godinu zajedno u Liverpoolu - rekao je Marko i otkrio kakve rezultate očekuje:

- Nadamo se što boljem rezultatu Srbije. I Hrvatske, također. Osvaja vjerojatno Švedska.

😌 😂

Naravno da nisi tako govorio, preveli su tvoj kratki intervju. Sta bi radili prevoditelji/prevodioci, ne bi imali za leba. :ROFLMAO:

Naravno da nisi tako govorio, preveli su tvoj kratki intervju. Sta bi radili prevoditelji/prevodioci, ne bi imali za leba. :ROFLMAO:
ma kazao bih ja i tako, nego sam se nakupio straha od @Petar sa onim o "Aleksandri iz Srbije".. :D

Znači sram te bilo!

😌 😂

Suzim

Back