A to je posle, sa Stanijom i Vesnom Rivas.. A Tarot??Na kojoj Farmi je Bebi Dol secnula makazama Sašku Karan? Ni tog videa više nema.![]()

A to je posle, sa Stanijom i Vesnom Rivas.. A Tarot??Na kojoj Farmi je Bebi Dol secnula makazama Sašku Karan? Ni tog videa više nema.![]()
Čestitamo na savršenom broju 100.@Endrega moze jos jedna lobanja? Toliko mi fali da zaokruzim na 100
Najjaca fora je sto se ovo dogodilo cini mi se kada su tek usli u rialitiOvo mi je epic
@Mrm apropo lubanje vs lobanje, lUbanja mi djeluje etimološki dosljednije obzirom da dolazi od praslav. lẉb/lub![]()
Ti nazivi meseci na hrvatskom su jos i dobri kakvi su na poljskomSve je kod vas etimološki ispravnije...znaaaaaaaam..
I nazivi meseci u godini su slovenskog porekla, a ne latinskog...znaaaam....![]()
Znači sram te bilo!Opa, Mrm pronađen u zavidu + kroatofobiji, NAPOKON![]()
Naravno da nisi tako govorio, preveli su tvoj kratki intervju. Sta bi radili prevoditelji/prevodioci, ne bi imali za leba.Znači sram te bilo!
https://www.24sata.hr/show/uputili-...pom-u-prlju-a-s-njima-je-i-beogradanin-910121
S ekipom je došao i prijatelj Marko iz Beograda s kojim se Ivan upoznao prošle godine na Euroviziji u Torinu.
- Prošle godine smo se upoznali na Euroviziji pa smo sada i drugu godinu zajedno u Liverpoolu - rekao je Marko i otkrio kakve rezultate očekuje:
- Nadamo se što boljem rezultatu Srbije. I Hrvatske, također. Osvaja vjerojatno Švedska.
![]()
i da se zna nisam kazao takođeR i vJeroJatno!![]()
![]()
ma kazao bih ja i tako, nego sam se nakupio straha od @Petar sa onim o "Aleksandri iz Srbije"..Naravno da nisi tako govorio, preveli su tvoj kratki intervju. Sta bi radili prevoditelji/prevodioci, ne bi imali za leba.![]()
SuzimZnači sram te bilo!
https://www.24sata.hr/show/uputili-...pom-u-prlju-a-s-njima-je-i-beogradanin-910121
S ekipom je došao i prijatelj Marko iz Beograda s kojim se Ivan upoznao prošle godine na Euroviziji u Torinu.
- Prošle godine smo se upoznali na Euroviziji pa smo sada i drugu godinu zajedno u Liverpoolu - rekao je Marko i otkrio kakve rezultate očekuje:
- Nadamo se što boljem rezultatu Srbije. I Hrvatske, također. Osvaja vjerojatno Švedska.
![]()
i da se zna nisam kazao takođeR i vJeroJatno!![]()
![]()