Kako se danas osećate?

Najgore mi je kad ljudi jedu pica burek, nisam nikad ni probao ali izgleda gadno, nezamisliva kombinacija

Onda ima neki sa krumpirom koji se cini dosadno cak i da jeste lep. Sa spanacom jos i mogu da zamislim ali nikad mi nije doslo da uzmem bilo koji osim sa sirom ili mesom.

Bukvalno. Mislim svi su mi ok i preferiram ih, samo sto zaobilazim burek sa sirom u zadnje vreme dosta koliko mi se zgadio, jer je u Vlasotincu samo taj burek postojao da sam ga jeo 20ak godina, dok bureka sa mesom gotovo da nije ni bilo. Kasnije se napokon pojavio, ali je bio odvratan... Dok pica burek je bio skroz dobar, jos bolji ako je vruc logicno. Sad samo jedem burek sas meso ko lud kao da ga nikad nisam video.

Samo je bitno da nije mnogo mastan i ds je meso dobro proprzeno.

Meni je muka na samu pomisao o bureku sa nutelom.

Ja osim bureka sa sirom ne jedem ništa drugo.

Nezamislivo, mislim ajde pitu razumem jer ipak postoje mnoge slatke pite, ali burek sas nutelu mi je van svake pameti...

@Lignjoslav kako nema burek s mesom u Vlasotince? Bukvalno svako selo u Vojvodini ima neku pekaru s burekom s mesom.

Ja obozavam pitu sa krompirom, to mi je jedna od omiljenih, a nesto najbolje sto sam probao je bila pita sa cevapima unutra 🤭
Ne mogu ni da mislim sada o tome, tako bih to smazao…🤭

Ti nema šta nisi jeo od hrane, tebe uvek pitati za savet. 😂
Istina! Najsladje trosim novac na hranu :D

Ehhh ja sam cak probao i burek sa nutelom i visnjama, mislim da je takodje Trpkovic u pitanju :D
Ipak su samo visnje u pitanju, nutelu sam pomesao sa jednom pitarom gde prodaju pitice sa nutelom i visnjama :D

Attachments

• Screenshot_20230804-124732_Instagram.webp
    Screenshot_20230804-124732_Instagram.webp
    104.7 KB · Views: 10
Pica burek je super, ali za mene to nije burek nego pica pita.

Najgore mi je kad ljudi jedu pica burek, nisam nikad ni probao ali izgleda gadno, nezamisliva kombinacija

Onda ima neki sa krumpirom koji se cini dosadno cak i da jeste lep. Sa spanacom jos i mogu da zamislim ali nikad mi nije doslo da uzmem bilo koji osim sa sirom ili mesom.
A simit u Skopju? Mmmmmmm.... 🤤

Kada smo kod bureka ili pita, nisam lud ni za jednim ni za drugim. Generalno pekare su mi se smučile, i samo pecivo u određenim nije istog kvaliteta kao ranije a da ne pričamo o cenama. Pogotovo kada sam čuo da se u skroz dobroj diže pecivo sa poda itd.. Pričao mi je dečko koji je radio tamo. Ne pamtim kada sam namenski uzeo burek , čak i kada bih jeo jeo bih neki koji nije puno mastan. Smeta mi baš

Back