Offtopic

Evo vratio se iz Univera.

500g pilećeg filea
250g iseckanih šampinjona
C prašak za sos od pečuraka
Kolači Romansa
Malo skuplje kisele gumene bombone
Malo pakovanje vlažnih maramica

=
1.150 din 💕

Još sam dobro i prošao lol

Evo vratio se iz Univera.

500g pilećeg filea
250g iseckanih šampinjona
C prašak za sos od pečuraka
Kolači Romansa
Malo skuplje kisele gumene bombone
Malo pakovanje vlažnih maramica

=
1.150 din 💕

Još sam dobro i prošao lol

Dobro je to stvarno...

E da Univer je dobar...u njega idem kad sam u svom stanu, od mojih mi nije blizu..

Mi smo juče potrošili 13.560 rsd, išao sam zajedno u veliku kupovinu sa mojima, od toga oko 7500 rsd ja, oko 6000 rsd moji.. Ovo mora da izdrži bar do 20.08. 😬

U Aromu nikad nisam kročio, uglavnom idem u Maxi jer s onom aplikacijom zaista uštedim na svemu i svačemu. Univer mi je druga opcija, imaju mnogo bolji izbor mesa npr.

Dajte temu Kupovina! 😭

Univer je najskuplji od svih. Ni Aroma mu nije ravna.
To je moguće..
Ima nekih dobrih proizvoda, ali neke mi stvari i fale..

A Sunce??? 😂😂😂
Ahahaha, idem nekad u malo Sunce, jer ima nekih stvari povoljnih baš, koje mi trebaju, ali oni su show, njima sam pisao i mail žalbe i svađao se, u onom na Zelenjaku varaju, kradu.. U taj ne idem više ni sudskim putem.. Najviše starije ljude da prevare, koji slabije vide, premoreni, po vrućini, 😔 prodavce sa pijace (Zeleni Venac), kad krenu kućama popodne, mrtvi umorni, da kupe nešto šta im treba, ovi da ih ofulje.. 😡😡😡 Uh kako sam jednom popizdeo, sve sam im ostavio na kasi, pa nek se nose, ona se na mene još dere, popela se na merdevine one, nešto po rafovima čeprka, ja pitao normalno jer ne pišu cene da mi provuče i kaže koliko je, neću da uzmem ako nije toliko i toliko, ona se dere.. Nemoj sad da ti pomerim te merdevine bre neotesana, da tresneš o taj beton.. Ajde beži, seljačka posla.. 🤬😠 Ili im stoje istekle akcije (cene) ili netačno, namerno, pa ko se upeca, upeca.
👎 Svašta sam napisao u mailu posle..
Još samo jednom se desilo u Amanu onom velikim preko puta studenjaka, ali blaže malo, na delikatesu, bezobrazni, nevaspitani, prosto-seljački.. E pa nećeš majci...

Pogledao sam bezveze odakle su ove gumene bombone inspirisan tom diskusijom od ranije i izgleda da se proizvode u Hrvatskoj. Mrm oduševljen. 😘

• Haha
Reactions: Mrm
Ja sve kataloge detaljno pratim i pažljivo računam. U neposrednoj blizini su mi Maxi, Idea, Aman i Univer, a Gomex, Aroma, Lidl, DIS i Roda su isto u blizini, pa sve njih pogledam i vidim šta mi odgovara i gde, tako da ne idem u nabavke na veliko poput Mrma, već ciljano.
Druga stvar je i što imam mali frižider i ugradni zamrzivač, pa ga ne mogu natrpati sa previše stvari. :ROFLMAO:

U Sunce nisam nikad išao.

Ja sve kataloge detaljno pratim i pažljivo računam. U neposrednoj blizini su mi Maxi, Idea, Aman i Univer, a Gomex, Aroma, Lidl, DIS i Roda su isto u blizini, pa sve njih pogledam i vidim šta mi odgovara i gde, tako da ne idem u nabavke na veliko poput Mrma, već ciljano.
Druga stvar je i što imam mali frižider i ugradni zamrzivač, pa ga ne mogu natrpati sa previše stvari. :ROFLMAO:

U Sunce nisam nikad išao.
E, ovo me stvarno mrzi. Ne mogu to da radim. Za svaku osudu.

Ja Univer ni Aromu nemam u mestu u kom živim , uglavnom Maxi i Gomex iako mi je Gomex bolji u smislu ima raznovrsniji izbor namirnica. Univer nemam čak ni u Pančevu a u Aromi sam bio možda jednom.

• Like
Reactions: Mrm
Gomex ima extra kobasice, roštiljske...ali kad ja i gde da idem u Gomex.. 🤔

Back