Offtopic

Dodju u Bec da proveris sam, posto si sav sumnjicav, nista mi ne verujes. 😉

Galeriju mi ne spominjite, bukvalno preko puta nje živi jedna moja simpatija koju nikad neću preboleti što nije postala nešto više! 😭

ceca-raznatovic-vulgarno.gif

Galeriju mi ne spominjite, bukvalno preko puta nje živi jedna moja simpatija koju nikad neću preboleti što nije postala nešto više! 😭
Kako bre Petre preko puta Galerije, tamo nema još ništa? :oops: sad će tek da budu stanovi, sledeće godine useljeni...

Najbolji je @Endrega, Maxi u Galeriji... 🤭🙌:cool:
Sta je sa Maxijem u Galeriji?
Samo paze da stave na oko kvalitetnije voce, povrce i delikates, ali realno je nedovoljno veliki za onoliki TC i naselje koje se jos gradi. 🤔

Lokalni novosadski lanac prodavnica, vlasnika izgleda ne interesuje da se širi dalje barem na pokrajinu, zato ga u gradu (a nisam sigurna za prigradska naselja, ne računajući Petrovaradin) ima i više nego što je potrebno.
Ima i u nekim selima u opštini Vrbas (Zmajevo, Savino i Ravno Selo), ali u Vrbasu ne :D

Sta je sa Maxijem u Galeriji?
Samo paze da stave na oko kvalitetnije voce, povrce i delikates, ali realno je nedovoljno veliki za onoliki TC i naselje koje se jos gradi. 🤔
Imas celu sobu sa sirevima iz različitih zemalja, takođe i delikates, koje nema nigde drugde (po marketime)..

Imas celu sobu sa sirevima iz različitih zemalja, takođe i delikates, koje nema nigde drugde (po marketime)..
Ti ces da mi kazes? 🤣
Pre 2 sata sam bila tamo. 😋
I sad se iz kupovine helikopterom vracam za Bec. Taman smo iznad Pecuha. 😉🤣

Back