Sam pao, sam se ubio.Jaoj sad će opet da ti se prilepi![]()
Bili Stole i ja tamo pre deset dana al ne videsmo Maxi, samo neku piletinu koju jedva pojedosmo
Tako je mogla, zapravo trebala, ona ženetina na merdevinama u Suncu..Sam pao, sam se ubio.![]()
Pa dođi samnom...Bili Stole i ja tamo pre deset dana al ne videsmo Maxi, samo neku piletinu koju jedva pojedosmo![]()
Ovo je za armiju lobanja i za ban.Pa dođi samnom...
Gde ćeš da se nađemo?
Kod WC-a?![]()
Kako bre Petre preko puta Galerije, tamo nema još ništa?Galeriju mi ne spominjite, bukvalno preko puta nje živi jedna moja simpatija koju nikad neću preboleti što nije postala nešto više!![]()
Sta je sa Maxijem u Galeriji?
Ima i u nekim selima u opštini Vrbas (Zmajevo, Savino i Ravno Selo), ali u Vrbasu neLokalni novosadski lanac prodavnica, vlasnika izgleda ne interesuje da se širi dalje barem na pokrajinu, zato ga u gradu (a nisam sigurna za prigradska naselja, ne računajući Petrovaradin) ima i više nego što je potrebno.
Imas celu sobu sa sirevima iz različitih zemalja, takođe i delikates, koje nema nigde drugde (po marketime)..Sta je sa Maxijem u Galeriji?
Samo paze da stave na oko kvalitetnije voce, povrce i delikates, ali realno je nedovoljno veliki za onoliki TC i naselje koje se jos gradi.![]()
Ja sam mustra becka.Mala, ipak nisi iz Beca?
Izbečila se...Mala, ipak nisi iz Beca?
Ti ces da mi kazes?Imas celu sobu sa sirevima iz različitih zemalja, takođe i delikates, koje nema nigde drugde (po marketime)..