Offtopic

Ne znam zasto bi bilo legit da jedna osoba donosi utiske na osnovu reakcije drugih ljudi. Pogledaj film pa ako ti se ne svidi iznesi legitimne kritike. Isto bi rekao da neko kaze da zna da ce im se svideti jer ga i ostali vole.
Pa tako bi trebali svaki film da pogledamo..svašta..ne gleda nam se taj film i cao...
kad gledam fest svake godine, trebao bih da pogledam sve filmove znaci...pogledam sinopsis, eventualno trejler, neki ljudi koji su gledali mi kazu njihove utiske, mozda cu i da pogresim, mozda pogledam koji mi se manje dopada od nekog koji bi mi se vise dopao, ali sta sad...

Ni ja nisam gledao Barbiku, niti me uopšte zanima .. čak i ne razumem ovoliki hajp, a reklame preko svih društvenih mreža za pomenuti film su mi preko glave

Ja retko idem u bioskop, a retko gledam i filmove i pogledao sam i Barbiku i Oppen da bih video čemu toliki hajp. Isto preporučujem i vama. Oba filma će biti najznačajniji filmovi naše generacije, kao Titanik pre 20 i kusur godina...

Sve je to ok... i ko gleda i ko ne gleda, i zasto gleda, i sa kim gleda.... :)

Oba filma će biti najznačajniji filmovi naše generacije, kao Titanik pre 20 i kusur godina...
Razumem da film verovatno ima neku poruku, ali sâma pomisao da gledam film o Barbiki mi je nezamisliva 😅

@Miloš

Obožavam Crisalide (radio jazz version)...Val je zapravo jazz pevač i prirodno da najviše oseća tu verziju... ❤️

Razumem da film verovatno ima neku poruku, ali sâma pomisao da gledam film o Barbiki mi je nezamisliva 😅
Nije to film o Barbie koliko je o ženama i ženskim pravima. U tome je fora. Ja išao sâm da gledam, nikog nisam zvao. Rezervisao VIP sedište sa tabureom, kupio kokice i gumene bombone, prejako veče. :D

Baš me zanima hoće li Futa Radulović ugasiti youtube kanalima svim pjevačima kojima je Marina Tucaković radila pjesme.

Futa je licemer. Ne branim Karleusu, ali ako gasi samo njoj, a ne gasi na primer Svetlani (koja inace ima ogromnu protekciju kod Marine) i ostalima onda je stvarno budalastina. Ili gasi svima ili ne gasi nikome, a ne da budes probirljiv.

Pa Marina je radila za 90% estrade.Meni nema logike da te pjesme nisu u vlasništvu izvođača i da sad npr kćerke Kornelija Kovača mogu da ugase youtube kanal Zdravka Čolića zato što mu je dosta pjesama radio njihov otac.

Udala se ministarka energetike, Dubravka Đedović, za kompozitora Damira Handanovića. Ona 9 godina starija od njega.

FB_IMG_1691429750130.webp

Mala ide iza tebe Petre, nosi pantalone za bečki valcer.. ❤️

Back