Ljubav, navika, panika

dara-bubamara.gif

Verovatno jer me asocira na omalovažavanje truda oko Slušamoa i čitave te ideje da zaživi to i pored pritisaka nekoliko puta godišnje da se ukine itd. Šta ti misliš?

Ali neka uživa publika, lepo što vas raduje tako nešto lol

A realno smešno je, ne znam što te to toliko vređa. 😂 svakakve izjave si davao nazivao ssc Šljamovizijom pa tad nisi mislio o tome da li ti ikoga omalovažavaš. Prihvati foru junački i lakše će ti biti.

Vendi je izmislila kokosarnik, kokosinjac koaliciju 🤣 tu je negde 😝

Ne mogu više ovu decuuuu, kako uvek me klinci saleću. Problem je i što ja nasedam na ta seksualna zavođenja, oni su prepuni te seksualne energije i imponuje mi malo to jer to znači da se ja dobro držim za svoje godine. :LOL: samo što im mozak nije kako treba, treba tu tutorisanja a to me smorilo više da radim, nisam ja Tejlor Svift učiteljica života!

Ma znaaam, al šta da radim kad jedino oni pokazuju interesovanje, ovi mojih godina se tripuju oko svega. :ROFLMAO: ti ni na kafu neće da odu da slučajno neko ne bi pomislio da su gej, još pritom nisu za veze nego šeme jer planiraju da se venčavaju pa sa strane da imaju aktivnost fujčina.

Back