Ljubav, navika, panika

Sad mi je krivo što sam odustao da idem na svadbu u CG prošli vikend! :devilish:

Crnogorci-nekada.png

@Lignjoslav putovanja nisu bahacenje. Prosto neko voli malo vise da se pohvali na drustvenim mrezama i to je to. Ako nisu videle dalje od "Leskovac" a odu u Grcku, znaci da zele da vide nesto vise.

I ovaj juznjacki nacin pisanja ovih dana posebno vizualizujem jer su mi vozaci iz Vlasotinca 😂 prijatni ljudi poprilicno

Pa takoj mora da se ponasaju prema ljudi koji nesu iz Vlasotince... Inace, ne dao ti Bog da udjes u raspravu sas nji.

• Haha
Reactions: Mrm
Da se malo vratimo temi nakon 20 strana:

Vratio sam se u monah mode. Sve dating aplikacije izbrisane, svi potencijalni kandidati ghostovani, mirna glava. 🙌🏻 Zen. Imam druga sa povlasticama kad mi trebaju cuddles, više nego dovoljno. Jašaaaa!

Klasika. 😂 ja sam isto stavio na mute sve, iako me leto veoma radiii…ali…desilo se da idem u Tursku krajem meseca tako da očekujem neku turkie da zbarim xD
Jeste da idem porodično, al bože moj, šta sad.

Ma, ljudi, ne opterećujte se, sve u svoje vreme + u životu postoje i važnije stvari. A i tačno je i ono da ne možemo u jednom trenutku imati sve što želimo, već ćemo dobijati postepeno jedno po jedno.

Meni je ove godine selidba bila prioritet #1, počeo sam život od nule maltene, a još sam počeo u isto vreme i novi posao. Došao u NS da živim sa smešnom početnom platom, znao sam da ću morati da se navikavam na potpuno drugačiji život. Šalio sam se ako budem bio gladan, bar ću smršati. :D

Sreća u nesreći je što sam u strava firmi, pa mi je plata posle 3 meseca dooosta porasla, tj. kad sam potpisao ugovor na neodređeno i sad polako mogu da počnem ponovo da štedim, a i da živim lagodnije.

Tako da u mojoj glavi, to su već neke dve bitne stavke koje su rešene, selidba i posao kojim sam zadovoljan, sve nakon toga što mi naiđe će biti bonus. Mada, rekao sam da su prvih godinu dana ovde test, možda se i predomislim pa se vratim kući, nikad se ne zna.

Ja sinoć izašao u grad s društvom, u povratku stali da pojedemo nešto i koga sretnem - svoju neprežaljenju ljubav! 😭😭 malo je falilo da me ne skupljaju s poda 😌
A zato si kasnio sa ustajanjem? Opravdano. I onda ti ja jos malo dosolim jutros... izviiiiiini... 🤗 ❤️

Da da, sad izvini i srce, a onda mi zabiješ nož u leđa 😌
Ali prirasla si mom miokardu pa ti opraštam 😌

Da da, sad izvini i srce, a onda mi zabiješ nož u leđa 😌
Ali prirasla si mom miokardu pa ti opraštam 😌
Hvala, mili moj, ❤️ si! Nije to noz u ledja, to je samo da te srcika strecne, da te podseti na mene. :love:
Moras da znas i da racunas na to, ja sam samostalna zenska, to je jace od mene... :D

Back