Ljubav, navika, panika

Imam tri pesme napisane o imaginarnoj ljubavi, jedna je hit potential!

I moj bivši se oženio. Čak i dete dobio.
Meni se svašta nešto izdešavalo na tom polju onako baš spontano. Doslovno je sve išlo samo od sebe i nekako su se kockice složile kako treba.

Imao sam ja te svoje izrazito gej i izrazito strejt faze u životu, isprobao sam sve i svašta i ne stvarno ne žalim zbog toga. A iako nikada sebe nisam mogao da zamislim u ulozi porodičnog čoveka, supruga i oca, desilo mi se to i uživam u tim ulogama. Život jednostavno piše priče i eto. To je to

oprah-winfrey-shrug.gif

Dobar dan, dobro vece svima.
Sta da se doda na sve napisano na poslednju temu, a da ne bude previse?
Ja sam veoma liberalna po mnogim pitanjima, ali sto se tice promiskuiteta tu sam konzervativna. Muskarci i zene imaju razlicite sex.potrebe, najveci deo, mada ima izuzetaka u koje ne spadam. Razumem da, kao muskarci na forumu, razmisljate na potpuno drugi nacin od mene, zenske osobe, i ne krivim nikoga. Zato se opet ne pronalazim u vasim postovima, koji su zanimljivi i manje zanimljivi.
Svako ima i svoje obaveze koje resava, bilo da ih resava danju ili nocu, svejedno.
Nikada nisam imala potrebu da se pravdam ni svojim roditeljima, a kamo li nekom drugom. Roditelji su uvek znali sta mogu da ocekuju od mene, a sta ne. I, to je bilo to. Zelim da idem ovamo, ok, koliko ti para treba i resena stvar.
Sada imam potrebu da pred nepoznatim svetom navedem sta sam radila ovih dana...
Subota vece - dogovarala porodicne stvari sa bratom, jer jedino tada ima slobodnog vremena, reseno.
Nedelja vece - zbog nerazumevanja medju forumasima osecam se neutesno i povlacim se u svet muzike i meditacije sve dok nisam zaspala, jer me ceka naporan dan.
Ponedeljak - odlazak na poslovni sastanak koji je bio izuzetno prijatan i bez stresa, jer sam sa ljudima koji znaju ko sam i sta sam, i koji pokazuju veliku naklonost ka mom malom bicu.
Toliko.

Ja nakon rezultata FSC-a:
Nedelja vece - zbog nerazumevanja medju forumasima osecam se neutesno i povlacim se u svet muzike i meditacije sve dok nisam zaspala, jer me ceka naporan dan.

Čitajući Malu čovek stekne utisak kako ona kida u životu; sve videla, puna para, puna životnih mudrosti, uvek znala šta hoće...i završila na ovom forumu da se raspravlja o muzici i polnoj orijentaciji.
Život je baš jedna nepredvidiva forma.

Gde sam ja rekla da kidam u zivotu? Nisam rekla ni da imam puno para (o tome se zapravo ni ne treba pricati, samo cu reci da sam skromna, pa iz toga proizlazi moja solventnost) ni da sam uvek znala sta hocu. Dugo sam ja lutala dok sam skapirala da mi je moja sloboda najpreca. Ako naidje neko ko to razume i prihvata, dobrodosao. Nemam nista protiv. Ali, ne prihvatam uvrezen nacin razmisljanja o zivotu i sta treba postici u istom.
Ne bih se slozila sa tobom da sam na kraju "zavrsila" na ovom forumu, deluje uvredljivo za sve koji se ovde nalaze, bar tako ja vidim.
Imam odredjeno zivotno iskustvo, mogu da ga podelim sa drugima ako i drugi i ja to zelimo, nije problem.
Zasto je problem kada ja nesto napisem sta mislim, odmah krenu negiranja, sale na moj racun, zasto?
Ja se ne salim kada zapisujem svoje misli. Salim se samo kada je neka saljiva tema, pa da bar malo doprinesem atmosferi. Nista vise, nista manje.

Last edited:
Zasto je problem kada ja nesto napisem sta mislim, odmah krenu negiranja, sale na moj racun, zasto?

Možda zato što ljudi osete da forsiraš neku bliskost sa svima nama, a ne osećamo da je prirodno sa tvoje strane. Drugo je kad ljudi kliknu pa samo krene neka spika, s tobom nema kliktanja nego ti samo kreneš nešto da nam piskaraš kao da nas sve već poznaješ i daješ nam neke zaključke o nama samima. Meni prvom si slala svakakve privatne poruke čim si došla nisi ni sela već si napravila haos. Onda si drugim forumašima (da preneli su mi) pisala privatne poruke kako ću ja izvršiti suicid zbog nekog posta, si ti bolesna? To je pitanje. Ne znam odakle ti potreba da radiš te stvari, meni to nije normalno ponašanje.
Zato se i često sprdaju ljudi na sve što napišeš, jer je sve izmišljotina što se tebe tiče. Ne znam koje su ti to fore, al da si nekog ubedila u nešto - nisi.

Strasno je to sto si napisao, jer imas iskrivljene informacije. Zahvali laznom prijatelju (1 jedinom forumasu) koji te navodi na krivu stranu. A znam i zasto.
I opet po meni, ja sam kriva za sve na ovom forumu. Koji je problem razumeti nekog novog koji je neposredan u komunikaciji? Ja se ophodim prema ljudima otvorenog srca, bez predrasuda. Ako me neko razocara, sama sam kriva.
Vidim da negativna energija izbija iz tebe od jutros, da li mogu nesto da ucinim da se to anulira? Mislim da je ovo otislo na n-tu potenciju, ali bez realnog razloga.

Sad donosiš zaključke o mojoj energiji na osnovu toga kako sam se tebi obratio? Pa evo, Stefanu sam se malo pre vrlo srdačno obratio, šta bi tu zaključila?
Ja sam ti samo rekao šta sam imao, ne verujem ti ničemu što napišeš. Vrlo jednostavno, a intuicija me s godinama sve manje vara.

Poslala sam ti DM. Intuicija ti gresi u ovom slucaju.
Izvinjavam se za izraz "negativna energija".

Ok. Kad odblokiras, procitaces istinu.
Ovo je jedina poruka koju sam uputila Petru, i to samo Petru, to vece, nikakav suicid nisam spomenula:

20230807_184346.jpg

Back