Dobar dan, dobro vece svima.
Sta da se doda na sve napisano na poslednju temu, a da ne bude previse?
Ja sam veoma liberalna po mnogim pitanjima, ali sto se tice promiskuiteta tu sam konzervativna. Muskarci i zene imaju razlicite sex.potrebe, najveci deo, mada ima izuzetaka u koje ne spadam. Razumem da, kao muskarci na forumu, razmisljate na potpuno drugi nacin od mene, zenske osobe, i ne krivim nikoga. Zato se opet ne pronalazim u vasim postovima, koji su zanimljivi i manje zanimljivi.
Svako ima i svoje obaveze koje resava, bilo da ih resava danju ili nocu, svejedno.
Nikada nisam imala potrebu da se pravdam ni svojim roditeljima, a kamo li nekom drugom. Roditelji su uvek znali sta mogu da ocekuju od mene, a sta ne. I, to je bilo to. Zelim da idem ovamo, ok, koliko ti para treba i resena stvar.
Sada imam potrebu da pred nepoznatim svetom navedem sta sam radila ovih dana...
Subota vece - dogovarala porodicne stvari sa bratom, jer jedino tada ima slobodnog vremena, reseno.
Nedelja vece - zbog nerazumevanja medju forumasima osecam se neutesno i povlacim se u svet muzike i meditacije sve dok nisam zaspala, jer me ceka naporan dan.
Ponedeljak - odlazak na poslovni sastanak koji je bio izuzetno prijatan i bez stresa, jer sam sa ljudima koji znaju ko sam i sta sam, i koji pokazuju veliku naklonost ka mom malom bicu.
Toliko.