Ljubav, navika, panika

Ponedeljak je, šta nam je danas tema?

Da li je lakše dobiti na loto-u nego imati stabilnu vezu?

Da li su ljudi koji imaju redovan seks, a nisu u vezi promiskuitetne fuxe?

Ostanite sa nama, neko će se javiti…

Danas sam u biznis mode-u i nemam vremena za ovakve teme. Čeka me brdo posla jer sam u petak zabušavao. 🫥 Kandidati neka čekaju.

Znači samo strejtaše niko ne smara jer su promiskuitetni? 🙃
Pederi i žene; poželjno što manje da se…

Ja prvo želim definiciju sintagme stabilna veza da bismo mogli dalje da pričamo ☝️
Imati bilo kakvu vezu duze od pola godine smatra se stabilnijom vezom, posto sve traje do mesec dana. 🤓

Volim kada te pukne inspiracija pa naguraš po 50 postova dnevno na ovoj temi. Teško je naći stabilnu vezu, mnogo faktora utiče . Baš sam video jedan tiktok mislim da ima dosta smisla u tome što govori. Moraš naći ljude slične sebi ( u neku ruku) i ako imaš velike kriterijume da imaš pokriće za to. Naravno ne treba ni ono 'daj šta daš'. Što se tiče redovnog seksa, good for them, nisu nervozni. Seks dosta pomaže tako da ne vidim ništa loše u tome, nisam poštovalac poligamnih odnosa i ono kako sa kim stigne a šatro u vezi su. Mogu i to da razumem ali mi definitivno gubi svaki smisao veze onda. Neobavezne varijante kul, što da ne, bar znaš na čemu si.
Pomenuti video:

Ma nije toliko teško koliko ljudi kmeče da je teško lol

Od 2017. godine nisam dobio nijednu ponudu za vezu, sem onih lažnih. Nije da nisam pokušavao, al uglavnom su se stvari izjalovile. Bar jednom godišnje probam s nekim da ostvarim konkretniju konekciju, al nije bilo uspeha iz raznih razloga. Uglavnom nije bilo te matching energije.

Sad mi dođe ko Majsta’s BFF da otvorim temu Bebi’s Next Boyfriend i onda eliminacione runde. I nikad da počne, a kamoli da se završi.

Lol. Ja sam samo ove godine imao nekoliko dobrih prilika, ali neka se krčka još malo, ipak sam prošle godine imao i vezu i raskid. :D

Čitajući moje postove ovde neko bi pomislio da sam ja neki fatalni muškarac, ali zapravo se ljudi lepe za mene jer vide da sam materijal za vezu i to im je privlačno, ali kao da žele to i da iskoriste. Ali ne može! 🙌🏻

Šta onda u meni vide kad me gledaju samo kroz seksualnu konotaciju? Šta, ja nemam dušu? :(

Meni je sinoć moja sad već bivša simpy poslala poruku "Fališ."
Nisam (još) ništa odgovorio. Da li je tako najbolje?

Meni je sinoć moja sad već bivša simpy poslala poruku "Fališ."
Nisam (još) ništa odgovorio. Da li je tako najbolje?
Da, ako ti ne fali onda ghostovanje je bezbolan znak.

Ali te poruke tipa "nedostaješ", kao ok? I šta ćeš uraditi povodom toga? Znači manite me više reči, hoću dela!

Back