pevaju na svom jeziku?Ah... kako sam ja komplikovana osoba... pronađite vezu među njima...
Samo oni koji su bili u finalu ESCa? xdAh... kako sam ja komplikovana osoba... pronađite vezu među njima...
između S10 i Barbare Gjon's Tears, levo od S10 Il Volo, tu su onaj par iz San Marina iz 2015. i Nevena Božović. Sve na svom jeziku...S10, pored Katarina iz Go_A, Barbara Pravi, Madame Monsieur... def ESC
Želimo tabelarni prikaz i krivu!!!između S10 i Barbare Gjon's Tears, levo od S10 Il Volo, tu su onaj par iz San Marina iz 2015. i Nevena Božović. Sve na svom jeziku...
Ne moze ipak, Nevena je imala stih na engleskomizmeđu S10 i Barbare Gjon's Tears, levo od S10 Il Volo, tu su onaj par iz San Marina iz 2015. i Nevena Božović. Sve na svom jeziku...
moguće, furaju istu (anti)frizuruŠta nije to Šerif između S10 i Barbare?![]()
i srpski / varijante srpskohrvatskog, mada nmp videćemoPredpostavljam da nece biti ESC izvodjaci nego jezici svi osim engleski i da ce se traziti debitanti.
Bukvalno isto, nasao sam par pesama ovih dana i sve za dzabe xdSpisak što sam pravio bacam u đubre izgleda, jer nisam u njih uvrsio esc pevače.![]()