247. FSC - Eurovision Language Diversity

Od Maje može samo Apoteka.

U9FkZ6c.gif

U ovoj emisiji danas na Kuriru voditelji je pitali o ovom klipu. Kao Bebi Dol te lepo savetovala da pevaš pesme kao sa početka karijere. :LOL: Svi znaju za ovaj klip. To je nacionalno TV blago. 🙏

Što se Andore tiče koja je pomenuta - izvođač može biti iz Španije, ali pesma mora biti na katalonskom, jer je to zvanični jezik.

https://en.wikipedia.org/wiki/Andorra

Last edited:
I završismo u Tramvaju, mislim, samo ne znam u kom…

Sad je pocela u glavi da mi se vrti pesma koja nema prosperitet ni za finale

Tesko mene.

EDIT: Nvm vec je ucestvovala i stvarno ispala xd

Sad je pocela u glavi da mi se vrti pesma koja nema prosperitet ni za finale

Tesko mene.

EDIT: Nvm vec je ucestvovala i stvarno ispala xd
Slušaj sebe, prati srce svoje.

Joooj što ne izvukoh Makedoniju!!!! 😭
Gorela bi i krava i štala..

Iskreno ovako na blic ni ja sam ne znam sta bi slao da sam dobio Makedoniju xd

omJY9F3.gif

Večeras malo kasnimo, sa emisijom. 🤭 Mnogo se hrišćanskih kafa popilo. Juče smo se prisetili pesama sa moje prethodne organizacije dok ćemo se danas prisetiti pesama sa jedne od prethodnih forumskih Evrovizija. Ja se tada nisam takmičio. Radi se o 91. FSC-u koji se zvao po sloganu Evrovizije iz 2008; "Confluence of sound". Pa eto, možda neko dobije ideju šta da šalje, tj. izvođača, pa da traži pesmu, s tim što ovde nije važio "language rule". :)

Ja i Petar ispali sa pesmetinama, mozda bi i prosli da smo bili u isto pf. A i ispala je tad moja 12 Jermenija.

Shot in the dark i dan danas slusam, Dav🥰

Inace jel mozda fali 17. Mesto, nekako mi je cudno da je u finalu bilo 16 pesama?

A tema je inace bila samo zemlje koje su ucestvovale na ESC 2008, bez zadataka, samo ko posalje prvi, zemja je njegova, tako da kod Majste treba da kaze Rusija, a ne Jugoslavija

Da li je moguće da je Derniere Danse izašla 2013? Mislim, nisam pao s Marsa, nego mi je neverovatno da je prošla decenija. :eek:

• Like
Reactions: Mrm
Sad sam proveruo da sam učestvovao na 90. sa gypsy song. Ma ko će ga znati kad sam senilan.

Ja i Petar ispali sa pesmetinama, mozda bi i prosli da smo bili u isto pf. A i ispala je tad moja 12 Jermenija.

Shot in the dark i dan danas slusam, Dav🥰

Inace jel mozda fali 17. Mesto, nekako mi je cudno da je u finalu bilo 16 pesama?

A tema je inace bila samo zemlje koje su ucestvovale na ESC 2008, bez zadataka, samo ko posalje prvi, zemja je njegova, tako da kod Majste treba da kaze Rusija, a ne Jugoslavija

Pretpostavljam da je Alexa bio finalista, ali je prikazan prvi. Inače, mislim da je izbor išao tako što smo slali dve ili tri države i on nam je davao onu koja je slobodna. :unsure:

A za Majstu, valjda se pesma tako zove, a pevačica je iz Rusije.

Back