247. FSC - Eurovision Language Diversity

Ni ja ne volim taj francuski regeton ili francusko arapski pop, ali zato imam gomilu drugih francuskih pesama, čekam da mi se stvori prilika da ih pošaljem 😀

Al' ih je Duška nagrdila... :ROFLMAO:
Duška kad je čula koliko simfonijskog metala ima na tom izdanju:

ana-nikolic.gif

Meni bas slabo ide. Iako sam pozitivno iznenadjen ponudom pesama, nista mi nije zadrzalo paznju. Vec me hvata panika da necu da pronadjem nista :rolleyes:

Koje zemlje su potvrdile svoje učešće?
Ili EBUBoxy čuva u tajnosti? 😄

Pa bolje je da se ne zna, ne znači vam ništa... Kako je FSC na ovom forumu maestralno osmišljen. Toliko ima tajni... toliko toga se ne zna, nagađa... Gledao sam po nekim stranim forumima... Možda sam na takve samo naletao - ali od početka se sve zna, ko je šta poslao, neki su čak i takvi da uvek ide ovo kao sad Evrovizija tipična. Nema tema.

Pa da, ja učestvujem na stranom takmičenju gde si jedna država na svakom izdanju dok ne odlučiš da postaneš šef delegacije negde drugde. :D Skoro godinu dana sam Švajcarska, a pre toga sam bio Rumunija i Srbija. I zna se ko je šta poslao, ali ja nemam pojma, gledam samo države.

Je l' to taj FSC što ide svake nedelje? :D Tako si nešto napisao kad se polemisalo da se skrate maksimalno rokovi ovde.

Stole je na stranom forumu, a ovo moje ima veb sajt i Discord, ali komunikacija gotovo nepostojeća. Samo glasam i vidim rezultate.

Back