247. FSC - Eurovision Language Diversity

Voleo bih da San Marino pobedi, al znam da je to ekvivalent šansi da pas i mačka imaju potomke. :(

Još uvek ne znate da li je neko uopšte izvukao zadatak San Marino niti da li bi se forumaš uopšte odlučio da se takmiči za tu državu. :D

Jel mi pričamo o pobedi na FSC-u ili ESC-u? 🤣
Ja mislio o ESC-u. 😂
Sad sam hteo da pitam bas... :ROFLMAO:

pa naravno da je ESC:

fbed24add5cc171ef50e7c133254334197766c7f.gif

Uhhh kakvu sam pesmičicu našao, drhtim od melodije, ali mi vokal para uši. Dođe mi da odradim AI cover i ubacim neki vokal koji mi se sviđa.

Ja preokupiran tolikim obavezama nisam stigao ni da se požalim na svoj zadatak :( Znači, Niko... 😤 a sebi odabrao samo tako, još nešto mislim da nije ni zadovoljan.

Nisam nezadovoljan, ali sam jako neodlucan xd Hocu da nadjem pobednicku pesmu, a takvu ne znam da prepoznam🫠

Niko, salji srcem. Uvek sam najbolje prolazio onda kada sam poslao pesmu koju volim licno, a ne onu koja bi mogla vecini da se svidi 😉

Svi hoćemo pobedničku pesmu da nađemo. 😁 i u pravu je Micky, ne vredi taktika uvek se izjalovi.

Po mojoj proceni pesma koju sam poslao treba da pokupi neke sitne poene od 1-6, nekako mislim da teško će neko dati 12 al može da se provuče s tim sitnim poenima.

Niko, salji srcem. Uvek sam najbolje prolazio onda kada sam poslao pesmu koju volim licno, a ne onu koja bi mogla vecini da se svidi 😉

Mhm mhm imam i takvu ali jedva cekam da mi na kraju date nule i kazete A ZASTO BAS OVA PESMA.

Nisam nezadovoljan, ali sam jako neodlucan xd Hocu da nadjem pobednicku pesmu, a takvu ne znam da prepoznam🫠
Neko ko pobedi kada je i organizator je vrlo dobar FSC igrač. Možeš ti to Niko, potrudi se. 🙏

Mislite da će se iskopati neki ziceri za ove "main" zemlje?

Možda sam baš ja dobio Germany. :love:
Al oni su bili na esc, tako da ništa.

Mislim da je Španija sigurna, vole ljudi ovde španske pesme.
Nemačka mora da se iscima da pesma ne bude iritirajuća.
UK sigurno finale, plus potencijal da se pošalje šta god za visok plasman.
Italija takođe, ako se baš ne omane sa izvođačem.
Francuska je klackalica.

Back