Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Meni je neverovatno koliko su inostrani ESC fanovi i dalje kontradiktorni. Ovamo kao hoce nesto drugacije, a posle kukaju za necim sto je vec vidjeno milijardu puta. Ponavljam da su ovo Litvanci poslali, vec bi svi fanovi "svrsavali".
Ajde da si rekao Italija, ali Litvanija... lol

Pogledao sam i ne bi rekao da je bio arogantan, ocito je licno pitanje i verovatno zna da joj nije lako o tome govoriti, bilo je bas zastitnicki.
Da, meni iskreno se tu manje dopala Konstrakta koja mi ima malo vajb I am too cool for this shit.
Ženo, pobedila si na veoma jakom nacionalnom takmičenju i ostavila iza sebe ljude koji su se polomili da pobede, mogla bi malo više humility, ovo ono.

Stvar je u tome da su većini stranaca favoriti bili ili Sara ili Zorja, kao i nama, i teško im je da prihvate sad ovo pa sad bacaju hejt na In corpore sano. To će proći do maja

I ja ss osećam nekako povredjeno jer Sara nije pobedila ahahaha, ali Konstrakta je bila genijalna i podržaću je kao i svakog našeg predstavnika do sad.

Sad se setih kad nas je turbo napao jer smo rekli da ne bi podržavali Šmrkasa da pobedi, a gle ga sad.

Meni je neverovatno koliko su inostrani ESC fanovi i dalje kontradiktorni. Ovamo kao hoce nesto drugacije, a posle kukaju za necim sto je vec vidjeno milijardu puta. Ponavljam da su ovo Litvanci poslali, vec bi svi fanovi "svrsavali".

😂😂😂 a sta ocekujes da ce ovo nekome da se svidi jos uz to nerazumeju o cemu peva 😂 pa da mrze nas zbog toga je sigurno 😓

Po prvi put necu glasati za naseg predsavnika cak sam i za marka kona glasao ali ovo mi je bas lose. Sramota me je sto ce nas ova peama predstavöjati na evroviziji.

Ali glasovi iz Pf 1 i 2 na RTSovom sajtu što izgledaju ko listići za jamb jbt.

Odgledao sam ponovo glasanje i ja ne mogu da verujem da će tamo negde u nekoj arhivi pisati da smo 2022. pevali na srpskom i latinskom... Jebote.

Ali Angellina najdobroćudnije biće skače i ljubi Konstry u obraz, pa jooooj 🥺🥺🥺

Po prvi put necu glasati za naseg predsavnika cak sam i za marka kona glasao ali ovo mi je bas lose. Sramota me je sto ce nas ova peama predstavöjati na evroviziji.
Vala preterujes. U redu je ako ti se ne svidja, ali ti ga pa brate slatki pretera. Ako te je sramota, onda napusti nase prisustvo.

Imam osecaj kao da si klinac od 12 godina.

Vala preterujes. U redu je ako ti se ne svidja, ali ti ga pa brate slatki pretera. Ako te je sramota, onda napusti nase prisustvo.

Imam osecaj kao da si klinac od 12 godina.

Imam pravo na svoje misljenje pa vidis i sada kako stranci reaguju a tek ces se u maju uveriti kada budemo ispali u polufinalu. Pesma je dobra za srbiju ali nije za evroviziju zato sto je fora u tekstu.

A da je tako nesto poslala bilo koja zemlja iz bivse Juge, rekli bi sta je ovo?

Znaci kontradiktornost, valjaju im Baltik i Skandinavija, a bivsu Jugu svi omalovazavaju ko kako stigne.
Pa ne baš. S obe The Roop pjesme bi dobro kotirala bilo koja zemlja.

Pa žena nije svesna još uvek, vidi se da nije očekivala pobedu...
Dobro, ali pričamo o nekome ko je u šoubiznisu već 10-15 godina, ne o Mirjani iz Lazarevca koju je mama pošto prijavila na izbor za Mis.

Back