Ajde da si rekao Italija, ali Litvanija... lolMeni je neverovatno koliko su inostrani ESC fanovi i dalje kontradiktorni. Ovamo kao hoce nesto drugacije, a posle kukaju za necim sto je vec vidjeno milijardu puta. Ponavljam da su ovo Litvanci poslali, vec bi svi fanovi "svrsavali".
Da, meni iskreno se tu manje dopala Konstrakta koja mi ima malo vajb I am too cool for this shit.Pogledao sam i ne bi rekao da je bio arogantan, ocito je licno pitanje i verovatno zna da joj nije lako o tome govoriti, bilo je bas zastitnicki.
Meni je neverovatno koliko su inostrani ESC fanovi i dalje kontradiktorni. Ovamo kao hoce nesto drugacije, a posle kukaju za necim sto je vec vidjeno milijardu puta. Ponavljam da su ovo Litvanci poslali, vec bi svi fanovi "svrsavali".
Pa seti se onih iz prosle godine. Pa svi svrsavali na njih kao da su sta ja znam.Ajde da si rekao Italija, ali Litvanija... lol
Vala preterujes. U redu je ako ti se ne svidja, ali ti ga pa brate slatki pretera. Ako te je sramota, onda napusti nase prisustvo.Po prvi put necu glasati za naseg predsavnika cak sam i za marka kona glasao ali ovo mi je bas lose. Sramota me je sto ce nas ova peama predstavöjati na evroviziji.
Pa oni su bili odličniPa seti se onih iz prosle godine. Pa svi svrsavali na njih kao da su sta ja znam.
Kada tačno?Pa seti se onih iz prosle godine. Pa svi svrsavali na njih kao da su sta ja znam.
A da je tako nesto poslala bilo koja zemlja iz bivse Juge, rekli bi sta je ovo?Pa oni su bili odlični![]()
Pa pre ESCa. Da ne govorim i o nesudjenoj pesmi.Kada tačno?
Vala preterujes. U redu je ako ti se ne svidja, ali ti ga pa brate slatki pretera. Ako te je sramota, onda napusti nase prisustvo.
Imam osecaj kao da si klinac od 12 godina.
Pa ne baš. S obe The Roop pjesme bi dobro kotirala bilo koja zemlja.A da je tako nesto poslala bilo koja zemlja iz bivse Juge, rekli bi sta je ovo?
Znaci kontradiktornost, valjaju im Baltik i Skandinavija, a bivsu Jugu svi omalovazavaju ko kako stigne.
Dobro, ali pričamo o nekome ko je u šoubiznisu već 10-15 godina, ne o Mirjani iz Lazarevca koju je mama pošto prijavila na izbor za Mis.Pa žena nije svesna još uvek, vidi se da nije očekivala pobedu...