Offtopic

Sad sam se setio kako se kaže na makedonskom Obala Slonovače. Bregot na slonova koska.. 🤩😍
Па наш дијалект и македонските језик су много слични. Куде нас нема падежи додуше.

Didi Janković najavljuje nove pesme sa svetskim zvezdama za kraj godine. Da neće i ona na PZE 😃

Kaže da je jedinstvena i nikog ne kopira, volela bi duet sa Rosaliom i ne misli da je nedostižno jer vredno radi na sebi. Sad sprema 90 stajlinga za fashion week-ove u Njujorku, Parizu i Milanu. Biznis u salonu lepote u Beogradu na vodi cveta, telefoni samo zvone, svi bi da probaju lasere koje je dovela u Srbiju a koristi ih i Bred Pit, podmlađuje kožu lica i tela, podočnjake, umanjuje bore.

https://www.prva.rs/show-biz/vesti/...u-mladolikog-izgleda-breda-pita-video-2381261

Didi Janković najavljuje nove pesme sa svetskim zvezdama za kraj godine. Da neće i ona na PZE 😃
dijana-jankovic-smile.gif

Mrmote, šta misliš o duetu JK i Didi? Da li bi to mogao biti raj za uši?

Mene samo zanima šta bi njegova ljubljena Val rekla da vidi i čuje kako po forumu podržava razne Didi, Carleushe, Prije i slično. Okrenula bi se četiri puta nasred svoje sanmarinske vile s bazenom. 😌

Ja sam do pola mislio da je Inspektorka na slušanju Mala kad ono Mrm pahahaha

Back