Jelena Karleuša

A taj na avataru je tek "presao igricu"... :ROFLMAO:

Opasan je...

Naravno da je relevantna, ima brojne fanove i dan danas :)

A tu je i svež susret :D

View attachment 8967

To Dragana carice!!! :love: :love: :love: :love: :love:

Karleuša o njoj ima verovatno odvratno mišljenje, pljuvala bi njen stil samo tako (znamo da Gaga ne ume baš sa stajlingom - ali zato ima hitove, koncerte...) ali zna da bi probila i ovo dno koje je dotakla, pošto je poznato da je Divna od Dragane pozajmila novac tamo neke davne devedesete da napravi od svoje netalentovane ćerke zvezdu. Kasnije joj je i menadžer bio tadašnji Draganin dečko, i verenik valjda, Zoran Bašanović, koji je zbog Dragane ostavio Miru Škorić.

To kad čujem kako Karleuša brani i veliča Draganu samo pomislim:

10V7Exa.gif

Last edited:
On ulaze u kulturu
Eee moj ti... taj ulaze u svoj bankovni racun... zbog njega se cekala onomad vlada..
Vucela ga je hteo u ministarstvo i ti zivotne sredine, sto je Irena jedva cekala, ali cvrc, on je ostao "da ulaze u kulturu" u gradu jos malo :ROFLMAO:
a onda na sledecim izborima je prihvatio ministarstvo, ali kako je on hteo. Naravno tamo gde je LOVA, izgradnja puteva i pruga....gde sigurno moraju da legnu parice, sto nije uzeo prosvetu :ROFLMAO: ...Vesara, kuj ga ne zna, skupo bi ga platio...

Jako me radi Karlin album, tačno ću da p*jedem sva g... koja sam is.. za pesme. Stojim i dalje pri stavu da je jedan od lošijih ali pesme mi ne izlaze iz glave. Konkretno Alien, Block i Masallah

Ja još uvek imam neki neodređen stav prema albumu. Sa jedne strane, ja takve pesme vrlo retko slušam, a sa druge - uhvatio sam sebe da ponavljam stihove par pesama sa albuma.

Čekamo Omegu u 12h pa da podvučemo paralelu, a ako je istina biće i trećeg dela.

Mene zanima kako su tekstovi procureli proslog puta, a sad nema ni naslova, nista. Je l Omega opasnija tajna0? :alien:

Back