Moji utisci: Drago mi je sto je PZE dobio toliku paznju u Srbiji i sto se toliko prica o festivalu, plus broj SMS-ova sve govori! Nadam se da ce sledece godine biti jos vise zvezda i boljih pesama i da je ovo samo pocetak jedne nove etape.
S druge strane, nisam veliki fan Konstraktine pesme, mislim da su Zorja i Sara bile bolje opcije, ali s obzirom da je Konstrakta skroz fer pobedila i dobila veliku podrsku i zirija i publike, podrzacu je i navijacu za nju. Mozda mi je najveci problem u pesmi to sto ne zahteva neke posebne vokalne sposobnosti, zvuci kao da recituje tokom cele pesme previse, sto je stil koji se meni bas i ne svidja.
Vidim da su reakcije stranaca bas ekstremne, ili su ljudi odusevljeni ili zgrozeni. Na spanskom evrovizijskom forumu vecina clanova je odusevljena, ima dosta komentara da je ovo najbolja pesma koju saljemo od 2008. godine, a neki clanovi foruma su stavili Konstraktu kao sliku za svoj avatar.
Ovo je rezultat na forumskoj anketi:
WINNER ALERT 48%
Buen tema 19%
Random 4%
Mala 4%
HORROR SUPREMO 25%
Nasa pesma je trenutno na forumu pesma sa najvise procenata u kategoriji winner alert, sto me bas raduje!