Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Bgm onaj čiča dade Sari 12icu niko nikad to ne bi očekivao 🤣
hey arnold nick splat GIF

Pošto su je već doradili, sumnjam da će nešto još čačkati.

da krenem od ovoga: glasao sam jednom samo, za saru. simbolično. i jedino što mi je žao što neću čuti njenu pesmu na esc. to mi je jedino krivo.. ali... sa druge strane...
pobeda konstrakte i to ubedljiva, više nego duplo glasova od drugoplasirane pesme, je za mene apsolutni šok u najpozitivnijem smislu. bravo! bravo! bravo! 👍👏👏👏
zemlja gruva i njih dve volim još od beovizije 2008. zaljubio sam se u njihov "čudesan svet" i tu nemam šta više da dodam, trebalo je dosta vode dunavom da prođe da ovakva jedna umetnost, avangarda, alternativa stigne do mejnstrim medija. svaka čast i konstrakti, ali i glasačima. skidam kapu. poruka pesme, kao što reče konstrakta, ima više slojeva i može se o njoj satima.
e sad, što se tiče evrovizije, iskreno, baš me briga, naravno da bih voleo da prođe u finale i tamo rasturi jer smo drugačiji, a drugačije pobeđuje, ali i ako ispadne pa šta sad, neću biti razočaran, biće mi žao kao i za bilo kod našeg predstavnika.
i još jedna stvar, mogu stranci pa i ovi naši da se čude našem izboru, ali istorija našeg muzičkog prostora je toliko duga i raznovrsna i bogata i puna talentovanih ljudi, da je ovo moralo jednom da explodira, pa bilo to i u vidu pobede na nac.izboru za evrosong.
još jednom bravo za konstraktu, bravo za srbiju. s nestrpljenjem čekam maj mesec. biće ovo veoma interesantno putovanje.

p.s. da li je još neka pesma u istoriji esc-a imala reči na latinskom? eto vam zadatak.

special mention:
latinski, pa još u italiji. pa haha! savršeno!

I meni je spot verzija taman.
Nešto što je meni mrvicu ali samo mrvicu uslovno smetalo u lajvu i kod Konstrakte i kod Sare je što su nastupi i scena nekako nadjačali same pesme tj. instrumentale. Ali ispostavlja se da je to bila baš dobitna kombinacija po njih, možda i bolje da ne diraju sad produkciju i aranžman instrumentala, taman će nastup biti wtf a nek njen glas i instrumental budu kao blago tako neupadljivi (produkcijski gledano).

Meni je veoma drago što je u zadnjih par godina zainteresovanost ljudi u Srbiji za Evroviziju a posebno NF eksplodirala. Gledanost oborila sve rekorde, društvene mreže i mediji prate događaj iz minuta u minut, pesme su dosta popularne.

Mislim da je vreme da se sledeće godine festival održi u nekoj dvorani sa publikom. Siguran sam da bi RTS brzo rasprodao sve karte, pogotovu ako bi Konstrakta sad u Torinu ostvarila zapažen uspeh.

Meni je veoma drago što je u zadnjih par godina zainteresovanost ljudi u Srbiji za Evroviziju a posebno NF eksplodirala. Gledanost oborila sve rekorde, društvene mreže i mediji prate događaj iz minuta u minut, pesme su dosta popularne.

Mislim da je vreme da se sledeće godine festival održi u nekoj dvorani sa publikom. Siguran sam da bi RTS brzo rasprodao sve karte, pogotovu ako bi Konstrakta sad u Torinu ostvarila zapažen uspeh.
Ja se plašim da bi nam to vratilo onaj naftalinski vajb od ranije.
Ovako u studiju imaš mnogo više mogućnosti za jeftiniju moderniju produkciju, a i za green room (sa normalnim voditeljima, ne one dve nacionalne sramote).

Jos ne mogu da dodjem sebi hahah

Secam se da smo bas pre ove beovizije pricali kao da li je moguce da kod nas dodje neka "podrumara" i pobedi bez jake produkcije iza sebe, talent soua, rijalitija i ostalo i dokaz je da moze.

Ne bih bio zadovoljan toliko pobedom da je ziri sjebao Saru, tj da je ona ubedljivo dobila televoting (mada tako je Nevena pobedila lol) ali ovako je jasno kao dan jasno jasno kao dan.

Konstrakta is the moment. Jednostavno sila koja se pojavljuje u zadnji cas i resava stvar hahah

Nagrada OGAE Srbija je otišla u ruke Konstrakte!

Nagradu je ispred OGAE-a uručio predsednik Nenad Pribak.

YVrcfIV.jpg

Predstavnica OGAE Srbija na OGAE Second Chance 2022 je pesma "Muškarčina" Sare Jo!

Kompletni rezultati glasanja članova udruženja

bjkLCDT.png

Last edited:
Nagrada OGAE Srbija je otišla u ruke Konstrakte!

Nagradu je ispred OGAE-a uručio predsednik Nenad Pribak.

aENhlEI.jpg

Predstavnica OGAE Srbija na OGAE Second Chance 2022 je pesma "Muškarčina" Sare Jo!

Kompletni rezultati glasanja članova udruženja

4EkcuSW.png
Naiva 6. 😍

Back