Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Joj Bebijev omiljeni performans. U plavom kaputu iz Gold Music-a. :ROFLMAO:

Lep je i duet sa Željkom Šašićem, Nešto ta pesma nije nikad zaživela.

4 strane o Maji Nikolic ste ispisali. Nego, jedna digresija, ko se seca Eagorovog pisanija na forumu. Svasta nesto obecao, napricao o mega planovima, kad ono nista, nada de nada. Mozda se opet prijavi sa nekim psycodelic nastupom 😶‍🌫️🚘

Još uvek me podilazi jeza od onog njegovog fisting u patrijaršiji kostima.

Ovo ima sjajne melodije, malo da se doradi (npr. onaj solo neznanim turbofolk instrumentom da se izbaci) i da budemo veći Kipar od Kipra 🤩.
Kipar, Moldavija, Rumunija, Grčka, Bugarska, Azerbejdžan + ex YU + svi mogući ex YU gastosi 12 poena ko vrata.

Luce iz Kasidola na PZE, kad moze da se druzi sa Holivudskim zvezdama, moze i na ESC....Toni ce sve to da finansira, ne mora RTS nista da preduzima...:D

Ženski pol ubjedljivo dominira kada je u pitanju Srbija na Evroviziji, ali volio bih da vidim da muški pjevač donese TOP 5 plasman (Željko Joksimovića je neka druga era). Ovo što smo mogli na PZE vidjeti je nula, plafon nam je Rade Mojićević i Cvet sa Prokletija. Ne znam stvarno zašto je to tako. Igor Simić je do sada vjerovatno imao najbolji paket od povratničke Beovizije, i svidjela mi je se Lordova kompozicija na Beoviziji 2018. Luke Black jeste osvježenje, ali previše alternativno.

Mi slabo imamo profilisanih muskih izvodjaca (sa aktivnim karijerama) koji su iole zanimljivi, tako da ovo i ne cudi.
E pa to, ovdje muški ugl. pjevaju balkanske sumorne balade i to je to. Nema nekog materijala za Eurosong.

Status
Not open for further replies.
Back