Lignjoslav
Ekspert
Eh, Mala Niskolic... Samo cekam kad izduva u polufinalu i krene da demolira studio RTSa.
Bukvalno ima da psuje i voditelje i RTS i da govori sve ovo namesteno da ona ne bi pobedila.Eh, Mala Niskolic... Samo cekam kad izduva u polufinalu i krene da demolira studio RTSa.
Maja kada pusti glas rastera sve goste ko Combe u Lud, zbunjen, normalan.S.M. može da komponuje, i može to ispasti veoma dobro kada Maja pusti glas i pokaže stas.
Rale nikad nista nije uradio za Svetlanu.Da, najveća imena naše estrade je angažovala - Raleta (koji je napisao Ceci hitove kaže, ja ne znam da je on išta za Cecu komponovao), Grajića i Dušana Bačića.
I zaboravio si da joj je tim Koncite Vurst onomad preveo pesmu na engleski. Ne bih ja Majce otpisivao tek takoDa, najveća imena naše estrade je angažovala - Raleta (koji je napisao Ceci hitove kaže, ja ne znam da je on išta za Cecu komponovao), Grajića i Dušana Bačića.
Ma i neka je odbila, ionako to ne bi bilo isto kao kad bi Indira otpevala, ovako pesma je voljena zbog Indire, a da je Cecoljka otpevala bila bi precenjena jer je to jelte Arkanova.U stvari jeste za Cecu komponovao - duet sa Sašom Matićem,
Music: G. Ratkovic Rale
Lyrics: M. Tucakovic
Arr: S. Grahovac - B. Glusac - G. Ratkovic Rale
i Zmaj je trebalo da peva Ceca, ali je glupača odbila.
Nećeš dobiti ulazniceSlazem se da je Maja Nikolic najbolji izbor
Raskosna poput njenog dekoltea i maste.Neće pljuvati, jer će i pobediti i izboriti kartu za Malme. Biće to jedna raskošna balada...