Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Nije tesko RTSu da se snadje, ako bude mala zainteresovanost za PZE. Odmah ce aktivirati njihove pratece vokale, clanove odredjenih bendova, orkestara iz RTSovog kolektiva…sad je na redu orkestar Vlade Panovica…da nadju neku mucenicu da se prijavi na PZE, violiniskinju koja ce poslati pesmu, koju komisija nece ni cuti vec samo poslati na takmicenje 😂😂…srpska posla

Lignjoslave, ako je sačuvala, to u prevodu znači da ne ide na album i ne objavljuje pesmu u avgustu već je čuva "u fioci".

Ajde da vidimo koju bliskoistočnu ili pacifičku zemlju je Diva otkrila sada.

A što se Prijovićke tiče, ona ima harizmu gramofona, a tako i izgleda

Kažu da je snimila najskuplji spot u istoriji Srbije, navodno je na njemu radilo i učestvovalo 150 ljudi i košta 250.000 evra i da njega objavljuje 13. avgusta. Valjda postoji, pa da vidimo i to :)

Inače, kad smo kod spotova, neki od najskupljih su "Za mene si ti" Dragane Mirković (90.000 maraka), navodno spot za "Molitvu" je koštao 75.000 evra mada ne znam šta je toliko moglo da košta ili je Mirković malo naduvao tu cifru, taj spot nešto i nije zaživeo, zatim se spominjala cifra oko 100k za neki spot Saše Kovačevića...

Pa ne verujem da bi išla toliko daleko da je čak i bilborde postavila, a da nema album. Prethodnih godina su uglavnom bila obećavanja.

Breaking News!

TSwMOCW.png

Kao da sam čuo da je rekla da bi A.R. trebalo da predstavlja Srbiju. Joj @Bebi bi odlepio na taj duet. :ROFLMAO:

Last edited:
Sve je moguće u zemlji čuda, čak i da Maja Nikolić ode na Evroviziju.

Ja ne znam kako se ovi voditelji suzdrže da se ne smiju njenim glupostima

Status
Not open for further replies.
Back