Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Da li zaista iko veruje da ako sve te folkerke se prijave na PZE da će im žiri dati poene?
Već vidim kako su sve zabetonirane nulama ukoliko se ijedna pojavi.

Ovo pričanje o njima kao predstavnicima mi je na nivou maštanja.
Uvek ide onaj ko iole malo odgovara standardima RTS-a za negovanje neke “kulturne baštine”.

Pa muzika ima neki rnb zvuk i pritom nema folkerskih trilera u pevanju.

I meni je Hasta la Vista pop-folk pesma, uz to i kriminalno loše otpevana na toj Beoviziji. Mislim da je vreme elitizma RTS prošlost, sada se glasa iz komercijalu bez problema.

Kako bi sve nabrojane folkerke prošle, nemam pojma. Verovatno zavisi i od toga u kakvim su odnosima sa RTS-om, ali ja ne mogu da zamislim da žiri da nule npr. Prijovićki ili MP.

A dobro, davali su poene i onom crvrnom ferariju šta ja pričam.

Glasace ziri za turbo folk ako se ishajpuje, a inace nece ako nisu iz te muzicke fele. Nasi pop muzicari uglavnom mrze turbo folk.

Osim Aleksandre Kovač koja daje 12 Nedi Ukraden.

Za Nedu je glasala zbog toga kako se drzi u svojim godinama, a za Uraganke zato sto nisu imale tremu. Sve je zena objasnila.

Jel? Ja sam bio ubeđen da su neke kućne prijateljice, tipa pila kafu s Kornelijem u prošlosti pa kao eto.

Pa izgleda da su se neke kafe pile u svakom slucaju.

Ne znam zasto vecina ljudi misli da je ta zadnja pjesma Marije Serifovic neki ogroman potencijal. Meni je to jedna od njezinih najdosadnijih pjesama. Flop je i u lokalnom smislu, pregledi stali, a i to sto ima je pola kupljeno.

Seceru je odlicna i odlicno bi funkcionirala na ESC-u sa slicnim nastupom kao spot. Steta sto je Milica opsjednuta Prijovickom i snima pjesme koje njoj ne leze i ne moze ih iznijeti, a trebala je nastaviti na foru Seceru. Zato je i pukla.

Dam dam dam je kidalica, instrumental zvuci skupo.

Pa i aktulna pobednicka pesma ESC bi bila flop da je Loreen objavila kao singl.

Dragi forumaši, u toku su pripreme na novoj sezoni podkasta Evrovizijske priče.

Zbog toga vas pozivam da popunite kratku i anonimnu anketu kako biste nam pomogli da pripreme budu potpune.

Slobodno pošaljite anketu i svima koji nisu deo ovog foruma. Hvala unapred!

https://forms.gle/HUD54VQGWn7z772dA

Ja sam odavno pricao da Aleksandra Prijovic bi mogla biti odlican izbor za nas. Devojka uzivo peva rastura,a i ima odlicnu produkciju i pesme. Stvarno bice u skorijoj buducnosti mozda i najveca nasa zveda. Medjutim ovde su neki pricali kako je ona mrtvo puvalo, bez energije. Ja bio na njenom nastupu uzivo, devojka napravila odlicnu atmosferu.

Kad je mogao Luka Black sa onim krsom od pevanja i ukocenosti moze vala i Prija

Status
Not open for further replies.
Back