Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Eh, Mala Niskolic... Samo cekam kad izduva u polufinalu i krene da demolira studio RTSa.

Da, najveća imena naše estrade je angažovala - Raleta (koji je napisao Ceci hitove kaže, ja ne znam da je on išta za Cecu komponovao), Grajića i Dušana Bačića.

S.M. može da komponuje, i može to ispasti veoma dobro kada Maja pusti glas i pokaže stas.

Ali kao srećna je što su "smenjeni muzički urednici na RTS-u koji su tu bili 20 godina". Ona stvarno misli da se Olivera ništa više ne pita oko izbora predstavnika. A Olja gleda preko TV-a i misli...

z5gOpdS.gif

S obzirom da joj je pjesma 2018. bukvalno imala iste riječi kao pjesma Moldavije prethodne godine (Hey Mamma) ne bi me čudilo da joj ova u refrenu počinje nešto u fazonu "Volimo se volimo, cha cha cha!" 😂😂

Da, najveća imena naše estrade je angažovala - Raleta (koji je napisao Ceci hitove kaže, ja ne znam da je on išta za Cecu komponovao), Grajića i Dušana Bačića.
Rale nikad nista nije uradio za Svetlanu.

Nego za PRAVE pevacice: Indiru, Stoju, Minu Kostic, Janu, Natasu Djordjevic, Sanju Djordjevic itd itd.

U stvari jeste za Cecu komponovao - duet sa Sašom Matićem,

Music: G. Ratkovic Rale
Lyrics: M. Tucakovic
Arr: S. Grahovac - B. Glusac - G. Ratkovic Rale

i Zmaj je trebalo da peva Ceca, ali je glupača odbila.

I zaboravio si da joj je tim Koncite Vurst onomad preveo pesmu na engleski. Ne bih ja Majce otpisivao tek tako :love:

U stvari jeste za Cecu komponovao - duet sa Sašom Matićem,

Music: G. Ratkovic Rale
Lyrics: M. Tucakovic
Arr: S. Grahovac - B. Glusac - G. Ratkovic Rale

i Zmaj je trebalo da peva Ceca, ali je glupača odbila.
Ma i neka je odbila, ionako to ne bi bilo isto kao kad bi Indira otpevala, ovako pesma je voljena zbog Indire, a da je Cecoljka otpevala bila bi precenjena jer je to jelte Arkanova.

Maja Nikolić u tom gostovanju na Kurir tv rekla da joj se sviđaju sve pesme sa albuma Prijovićke, i neke Teine, tako da eto, pošto one neće ići, imamo taman adekvatnu zamenu. Umesto Prije, ode njen talentovani fan. :) A i rekla da tek treba da odabere koja je najbolja za PZE, pa da li će to biti od Raleta, Graje ili Bačića, ili će zajedno raditi na pesmi, ostaje da vidimo. Kaže da će svakako objaviti pesmu i snimiti spot ako ne prođe RTS-ovu selekcionu komisiju. Inače priprema 9 novih pesama, pretežno ih piše Rale, a na spotovima će raditi Dejan Milićević. Videće da li će ih objaviti sve odjednom u septembru ili postepeno, jednu po jednu.​

Status
Not open for further replies.
Back