Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja sve ciljam na to da će Egret uraditi neku ovako baladu Ivi Lorens, pogotovu što je na neki način nagovestila svojim interval actom sa Naivom prošle godine da planira da se pojavi.

Victoria fazon.

Da nije napisao objasnjenje ne bih ni dalje znao sta to znaci 🤭 ispao sam iz tih zargonskih reci totalno 🙄

Inače izvođač x koji je deo Bassivitija je rekao da postoji dobra šansa da se prijavi na PZE (meni lično)

risticx.png

Malo o njemu (intervju + izvođenje pesama "Glasovi" i "Sunce i mesec":

Još neke njegove pesme:

inače druži se sa Balošom

xbaloš.png

definitivno ogroman potencijal

Last edited:
Petar najveći mrzitelj Beosonga 2013 svih vremena. :giggle:

Ja se stvarno nadam da RTS ima jednu moždanu ćeliju koja neće dozvoliti ponovni rebranding festivala lol

Ne znam sta bi RTSu posle prvog ciklusa Beovizije pa da toliko eksperimentise... Znam da se obilo o glavu samo taj nesrecni Beosong i interni izbor Tijane, ali malo je falilo da se obije i odabir Nine Radojcic i Sanje Vucic...

Sanjao sam da je Balos prijavio "Sami" na PZE i da smo se kolektivno smorili jer je pesma kao pesma dobra, ali bez esc potencijala. I kao znalo se da ce on pobediti jer su ostala imena bila boze sacuvaj, level Amvon duo i ostale nebitnoce 😅

Amvon family možda stignu nikad jači, ne treba ih otpisati. Sanjajte budućnost, nek' vam se ukažu nova imena :D

Status
Not open for further replies.
Back