Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Baloš je ok, ali pazite, da li je to dovoljno za konkurenciju na samoj Evroviziji...kada pogledam vokal, to je li-la, da se ne lažemo,, ne oduševljava u tom smislu...sama pesma tog tipa, da li može da bude konkurentna, još ako insistiraju na srpskom jeziku, ja vam odmah kažem, teško... :(

Ali najbitnije je da posle druge modulacije ode u falset, nakon čega uz OBAVEZNO simfonijski instrumental, završi pesmu maestralnom vokalnom egzekucijom, sa eventualno diskretnim orijentalnim trilerima. A ako može da ubaci i nešto na svahili jeziku bilo bi savršeno.

Ako otpeva nesto sa izdrzavanim tonovima onda def ima sanse
neka proba...ali ja ne bih baš preporučio... :D

nama treba jače takmičenje jedno sa talentovanim pevačima na engleskom, da malo imamo mogućnost onda izbora, da "pečeniji" malo krenu u proboj...

Zorja je dobra vokalno, ja mislim da joj ni engleski nije loš, ali da li ima onaj "Ooomph", ima tu negog štofa, ali to mora onda biti nešto prijemčivije, zaniljivije... :unsure:

Ali najbitnije je da posle druge modulacije ode u falset, nakon čega uz OBAVEZNO simfonijski instrumental, završi pesmu maestralnom vokalnom egzekucijom, sa eventualno diskretnim orijentalnim trilerima. A ako može da ubaci i nešto na svahili jeziku bilo bi savršeno.
Pa dobro Milane ti možeš da se sprdaš kloliko hoćeš oko vokala, ali onda se pojavimo na ESC i pljujemo slovenački žiri kad nas stavi na dno, a tamo se pojavi Maja Keuc koja predaje solo pevanje i pokopa nas...jbg,...a kad se ona takmičila u jakoj konkurenciji žiri je stavi na 4. mesto u finalu..
treba raditi na svim segmentima ako se hoće sveobuhvatniji rezultat... :)

Pa naravno da ću da se sprdam kada većem delu tog žirija (ne mislim na slovenački nego generalno) vokal nije bitan i vrlo lako daju gomilu poena pesmama koje su vokalno bile prilično kritične ili pesmama koje i nisu preterano vokalno zahtevne. Imali smo mi sjajne vokale koji na kraju od tog istog žirija nisu dobili ništa... ali sad će da krene ono - pesma nije bila dovljno dobra, nije bila na engleskom.... bla, bla...

ALI SVAHILI. 🤣🤣🤣

• Wow
Reactions: Mrm
Haba haba, hujaza kibaba
Haba haba, hujaza kibaba.. ❤️

😃

Sve je u donjim lagama

1692961131622.webp

Maja Nikolić, ne sad ozbiljno, šalu na stranu na početku karijere je kidala kako je pevala, posebno balade, raspon jako dobar, posle je sve otišlo u PM, počev od mozga pa dalje... :D

A i kad je dobro pevala bila je u senci svoje kume, ali je u ludilu bila neprikosnovena do pojave Jece Golubovic.

Ma JESC nema veze sa PZE. Sa razlogom su i otvorili konkurs ranije pa valjda će autori spremiti nešto slušljivo i konkurentno.
Bilo bi do *a*a da postoji i dečija varijanta PZE, a najjača bi bila skraćenica punog naziva tog takmičenja. U tom slučaju bi jedino i imalo smisla i bilo vredno podrške tako nešto #jk #pzde2024

Nije mi ni palo na pamet to ali ne bi bilo loše uopšte

Status
Not open for further replies.
Back