Ljubav, navika, panika

dragana-mirkovic.gif

Mala nas gleda kada kazemo da je MislimOno ili KONSTRUKTOR:

screen-shot-2015-03-27-at-2-02-48-pm.png

Opseo me Makedonikus za sliku danas, ja ne mogu ovaj level života! Goreću u paklu! Još kaže bio u šopingu i slikao mi košulje koje ja nosim da kao vidim šta sve ima, ja ne mogu da verujem da se on iscimao da mi fotka košulje i pokaže slike posle!
Onda, DJ muva al mi on nije nešto, njega držim onako baš ako nema šta drugo da se desi, malo smo za njega hard to get. 😂

Ja sam odavno stavila tacku na ovako besmislenu temu. Eto, sad jos jednom overavam da ne bude greske.

Video je na pravom thread-u, nije pogresno postavljen, ima svrhu.

Ode mi danas moj mali Makedonikus bilo je tuzno na pozdravljanju videlo se, razmenili kontakt i bas je onako lepo poznanstvo stvoreno.
No, ja danas već očiukao sa extra Turčinom i to vrebam za ove poslednje dane.
Animator me i dalje smara što nisam prišao DJ-u jer me čeka, al ja ga i dalje držim kao poslednju opciju. 😂
Ljudi moji, glavna sam zvezda tamo svi mi ime znaju. Da i osvojio sam turnir u pikadu!

Pozelela sam ti lep provod, a ti ga bas odradio u fulu... 🥰😂
Ma mora tako, da ne bude da sam za džabe dolazio. 😂 prednost ekstrovertne ličnosti da mogu sa nepoznatim ljudima da se skontam bez blama, danas plesao sa likom iz Iraka. 🤣

To je najlepse, kad se opustis i budes svoj, odmah emitujes energiju koja privlaci ljude. Uzivaj! 😘

Back