Čekaj jel ti beše nosiš dioptrijske naočare?Ja imam ove trenutno, poslednje dve godine i ne planiram skoro da ih menjam.
https://www.invuitalia.it/product-page/b1106
Čekaj jel ti beše nosiš dioptrijske naočare?Ja imam ove trenutno, poslednje dve godine i ne planiram skoro da ih menjam.
https://www.invuitalia.it/product-page/b1106
Ne ne, ja se samo ložim na Islamiste.Nakon što smo pročitali da se neki lože na liturgiju više ništa ne može da nas iznenadi.![]()
Više na look, kako izgledaju opasno, a zapravo nisu.Tačno sam znao da misli na tespih, one islamske brojanice..![]()
Ne bre.Čekaj jel ti beše nosiš dioptrijske naočare?
ISIS je okej!Ne ne, ja se samo ložim na Islamiste.![]()
Ode Bebi u Vehabije.Više na look, kako izgledaju opasno, a zapravo nisu.![]()
Znači ima dobre mere hmm…pa gle, challenge-uj sebe, ako i propadne ses uvek mu možeš reći jbg nije prošlo, uglavnom prolazi al sad nije.Javio mi se na G neki Azijat, po slici bih rekao da je Filipinac, čak ima nestandardno dobre mjere za AzijuRadi i živi blizu mene i navalio je da se nađemo, ali ne znam
kako da prevladam tu očigledno skrivenu seskualnu ksenofobiju, help????
Tako što samo odlučiš i kreneš ako imaš osećaj da je to to..Javio mi se na G neki Azijat, po slici bih rekao da je Filipinac, čak ima nestandardno dobre mjere za AzijuRadi i živi blizu mene i navalio je da se nađemo, ali ne znam
kako da prevladam tu očigledno skrivenu seskualnu ksenofobiju, help????
E mozda i Singapur, da. Mrmy, WA pa procjeni, ti si stručnjak za narode i rase!Tako što samo odlučiš i kreneš ako imaš osećaj da je to to..
Možda je i iz Singapura..
Imam i ja jednog Kineza sa dobrim merama, možda je to samo mit? Ili su to neki kosmički izuzeci nama predodređeni?E mozda i Singapur, da. Mrmy, WA pa procjeni, ti si stručnjak za narode i rase!
Treba provesti u praksi da se to utvrdi!!Imam i ja jednog Kineza sa dobrim merama, možda je to samo mit? Ili su to neki kosmkčki izuzeci nama predodređeni?