Ljubav, navika, panika

Tačno sam znao da misli na tespih, one islamske brojanice.. 🤣🤣

Ne znam kako da zavedem jednog Turčina što se gledamo dva dana, a stalno je sa drugarima vidi se da oni nisu u fazonu, a on jeste. 😂

Javio mi se na G neki Azijat, po slici bih rekao da je Filipinac, čak ima nestandardno dobre mjere za Aziju 😌 Radi i živi blizu mene i navalio je da se nađemo, ali ne znam😭😭 kako da prevladam tu očigledno skrivenu seskualnu ksenofobiju, help????

Nisam osetila i ne mogu da komentarišem. Reći ću mu da ćemo se naći samo da ga ponjušim prvo

Javio mi se na G neki Azijat, po slici bih rekao da je Filipinac, čak ima nestandardno dobre mjere za Aziju 😌 Radi i živi blizu mene i navalio je da se nađemo, ali ne znam😭😭 kako da prevladam tu očigledno skrivenu seskualnu ksenofobiju, help????
Znači ima dobre mere hmm…pa gle, challenge-uj sebe, ako i propadne ses uvek mu možeš reći jbg nije prošlo, uglavnom prolazi al sad nije.

Tako što samo odlučiš i kreneš ako imaš osećaj da je to to.. 😁
Možda je i iz Singapura..

Tako što samo odlučiš i kreneš ako imaš osećaj da je to to.. 😁
Možda je i iz Singapura..
E mozda i Singapur, da. Mrmy, WA pa procjeni, ti si stručnjak za narode i rase!

Evo ti @Marko, upravo kupujem štapiće, da uzmem jedne da mu poneseš! 🤭🤣🤣

Attachments

• IMG_20230827_142053.webp
    IMG_20230827_142053.webp
    203.1 KB · Views: 5
E mozda i Singapur, da. Mrmy, WA pa procjeni, ti si stručnjak za narode i rase!
Imam i ja jednog Kineza sa dobrim merama, možda je to samo mit? Ili su to neki kosmički izuzeci nama predodređeni?

Imam i ja jednog Kineza sa dobrim merama, možda je to samo mit? Ili su to neki kosmkčki izuzeci nama predodređeni?
Treba provesti u praksi da se to utvrdi!!

Evo viče Mrm da izgleda ko USA Kinez 😭😭😭 štagod to bilo ljolj

Ja sam bio sa Kinezom koji je iz Singapura, živi u Holandiji.. Baš je cool bio... 🤩

Back