247. FSC - Eurovision Language Diversity

Izvinjavam se, zbog ove propasti večeras :( Toliko sam misliio da će biti sve super :(

Kakva propast? Fenomenalna prezentacija. Razvalio si sa tenzijom sa videima. Ma sve top!

Pobednik odličan. Mojih 10 poena a zamalo da bude 12. Pesma je rađena na osnovu jedne od mojih omiljenih knjiga Nečista Krv. Ima duboku poruku i instant sam je zavoleo. Bravo Niko!

Bravo Boxy još jednom.

Hvala svima za ovaj odličan rezultat za moju Irsku i pesmu Monster. Fenomenalno izdanje!

Ne ulazim često u finale, pa takoreći nikad, ali zato kad uđem eto mene u top 10 🤣
Čestitke Boxy na fenomenalnoj organizaciji, dugo će se pričati o njoj 😄, čestitke Niko na pobedi.
Monako nisam ni znao da će biti u finalu, bio mi je tu od 13.-8. mesta, dok ovu borbu zaista nisam ni očekivao, hvala svima na glasovima tj kojima se svidela pesma😄
Da je bilo onako kako sam ja hteo, moj top 3 u finalu bi bili: 12 Finska, 10 Nemačka, 8 Danska

Moram da se sredim posto sam trenutno prljav lol organizaciju uzimam ali cu poslati pp moderatorima kad se sve sredim, temu vec imam.

Kasnije cu i vise pisati naravno.
Disney Princess Beauty GIF by Disney

I na kraju ipak pobedila pesma koja nije na zvaničnom jeziku države. :D

Bravo, Niko, odlična pesma vredna svake pažnje, mada jeste dosadno što je Srbija pobedila na srpskom forumu.

Boxy, šta reći, vansvemirska organizacija, kapa dole!

Hvala svima na svakom poenu za August, sam ulazak u finale na ovakvom izdanju je uspeh, iako je ušao iz drugog polufinala koje je bilo mršavo.

Back