Pokahontas
Ekspert
daj još neki sočan hint, gladni smo 

Pesma ti je odličnapronašao se ovaj duo koji me je zaista oduševio i rado ću nastaviti da ih slušam..
Ti si Pey Pivo čovek, ja sam tek je prvi dejt ne razmišljaj na motel hajde dođi i ispij sa mnom koktel!Kao i Bebi, mora da se proslavi 3. mesto, sija kao zlatooo
View attachment 9413
'Ajde na vašar, ima i kolca, balerina
Kad nema koktel može džin, najjači lelujavi rad!I ja slavim sa džinom iz Lidla.![]()
Ako mislimo na isti lik, onda je neko bio u pravu kada je rekao da je Zdravko Čolić ista balerina'Ajde na vašar, ima i kolca, balerina
Iskreno, nisam ni najmanje očekivao da vidim Grčku ispod Gruzije.... Što se mene tiče, ti si pobedio na ovom izdanju!Top 6 i negde sam ubeđen da je zadovoljena kosmička pravda što sam @Doctor Who -u skinuo pesmu sa spiska neplanirano i neznajućipa me zeznuo da ne budem u top 5. Sve u svemu ovo je moj najbolji plasman od 235. FSC-a. Hvala svima na glasovima za Grčku, neću pojedinačno da pišem, prespavao sam od 17h a imam ispit ujutru. @Niko čestitke za pobedu i očekujemo nešto kreativno za novu temu. Da se ne ponavljam kao papagaj @Boxy sve je bilo strava, i više nego strava bez preteranog razmišljanja, vidi se uložen trud. Jako i dobro izdanje sve u svemu
![]()
Kao i Bebi, mora da se proslavi 3. mesto, sija kao zlatooo
View attachment 9413
'Ajde na vašar, ima i kolca, balerina