247. FSC - Eurovision Language Diversity

Čestitke Niko na pobedi, prelepa pesma i zaslužena pobeda.
Čestitke i Boksiju na predivnoj organizaciji, bilo je uživanje pratiti i zaista se nadam da nije poslednja.
Hvala svima koji su glasali za rusku pesmu. Ja nisam bio nešto preterano zadovoljan pesmom u trenutku slanja, čak sam i razmišljao da ne učestvujem pošto nisam uspevao da pronadjem ništa što mi se baš dopada. Ali vremenom sam baš zavoleo ovu dreamy pesmicu i drago mi je što me je predstavljala i što se nekima dopala, a najviše Pokiju koji ju je u više navrata hvalio.

A došlo je i vreme za vam kažem zbogom. Jedna divna i dugogodišnja FSC priča se ovde završava, iako ne baš dobrim razlogom. Kao što ste već upoznati, ja - Snežana Đurišić, šefica delegacije Stojkolenda počinila sam neke neoprostive stvari i odlučila sam da se povučem. Na moje mesto će doći jedna moja draga koleginica koja će vam ekskluzivno biti prezentovana na narednom FSC izdanju. Ja ću naravno ostati u delegaciji da pomažem svojoj naslednici, ali ću se ređe pojavljivati na FSC manifestacijama.

Čestitke Niko na pobedi. Odlična pesma od mene 10 i u polufinalu i finalu.
Boxy, nemaš razloga da budeš nezadovoljan, sve je bilo sjajno i uzbudljivo do samog kraja. Verovatno da neke stvari nisu ispale kako si zamislio, ali ne možeš nikada sve do tančina da isplaniraš.

Kad je Shumland dobio zadatak da predstavlja Poljsku na FSCu bili smo u fazonu - kuku majko... Za razliku od matične države i TVPa izbor našeg predstavnika nije bio namešten!! (a i jedva smo ih našli). Zaista je poljska muzička scena izuzetno depresivna i u moru jednoličnih pesama, pronašao se ovaj duo koji me je zaista oduševio i rado ću nastaviti da ih slušam...

Čestitke @Niko na pobedi, mojih 7 poena u pf i 4 u finalu, zaista je magična pesma, ali je konkurencija bila žestoka, pa nije moglo više... Pre svega hvala @Boxy na gostoprimstvu, zaista je sve bilo perfektno, a finale je toliko bilo napeto da nisam mogao ni da večeram od uzbuđenja! Hvala i svima koji su pesmu na neki način zavoleli i dali joj po koji poen ❤️

Top 6 i negde sam ubeđen da je zadovoljena kosmička pravda što sam @Doctor Who -u skinuo pesmu sa spiska neplanirano i neznajući😂 pa me zeznuo da ne budem u top 5. Sve u svemu ovo je moj najbolji plasman od 235. FSC-a. Hvala svima na glasovima za Grčku, neću pojedinačno da pišem, prespavao sam od 17h a imam ispit ujutru. @Niko čestitke za pobedu i očekujemo nešto kreativno za novu temu. Da se ne ponavljam kao papagaj @Boxy sve je bilo strava, i više nego strava bez preteranog razmišljanja, vidi se uložen trud. Jako i dobro izdanje sve u svemu 😘

Top 6 i negde sam ubeđen da je zadovoljena kosmička pravda što sam @Doctor Who -u skinuo pesmu sa spiska neplanirano i neznajući😂 pa me zeznuo da ne budem u top 5. Sve u svemu ovo je moj najbolji plasman od 235. FSC-a. Hvala svima na glasovima za Grčku, neću pojedinačno da pišem, prespavao sam od 17h a imam ispit ujutru. @Niko čestitke za pobedu i očekujemo nešto kreativno za novu temu. Da se ne ponavljam kao papagaj @Boxy sve je bilo strava, i više nego strava bez preteranog razmišljanja, vidi se uložen trud. Jako i dobro izdanje sve u svemu 😘
Iskreno, nisam ni najmanje očekivao da vidim Grčku ispod Gruzije.... Što se mene tiče, ti si pobedio na ovom izdanju!

Đazmin!

Back