Ljubav, navika, panika

Trenutno se dopisujem sa bivšim, imao sam potrebu da mu reknem neke stvari jer smo se slučajno sreli nakon 3 godine. On se ozario kada sam mu priznao da mi je jedini lep odnos iz prošlosti i stvarno me je cenio. Sa ove tačke gledišta žao mi je što sam ja odlučio da prekinemo, ali u tom trenutku nisam osećao drugačije.. Inače imao je toksičnu vezu nakon mene i kaže da me kuje u zvezde😂😂😂😂 Nismo dugo bili zajedno nego et'.. Ćaskamo malo sad , ne znam kako da se osećam.. Liberta u epizodi, dosadno mi je ajde malo dešavanja, buđenje starih medveda, čačkanje, vraćanje u prošlost. I dalje mi nije jasno zašto kada stagniram na nekom životnom polju imam potrebu da plovim stare reke.. I što se prijateljstava tiče, da raspravljam krive drine da VAGA bude dorečena makar posle nekoliko godina. Ako je neko psiholog neka mi odredi dijagnozu odmah sad!
Nema tu dijagnoze i posla za psihologe, nalaz ti je uredan. :giggle:

Pitanje je samo da li voliš podgrejane priče i ima li (i koliko) smisla oživljavati nešto iz prošlosti. Sasvim je normalno da te splet nekih okolnosti, ili u tvom slučaju neplaniran susret usmeri na ljude koji su ti nekada nešto značili, a kod vas je dobra stvar to što ste imali lepu priču koja se završila u korektnom tonu. To je uvek mnogo bolja opcija nego da se vučeš, razvlačiš i vraćaš onima koju su te povredili, ili koje ti svakim svojim povratkom (ne)svesno gaziš.

Nema tu dijagnoze i posla za psihologe, nalaz ti je uredan. :giggle:

Pitanje je samo da li voliš podgrejane priče i ima li (i koliko) smisla oživljavati nešto iz prošlosti. Sasvim je normalno da te splet nekih okolnosti, ili u tvom slučaju neplaniran susret usmeri na ljude koji su ti nekada nešto značili, a kod vas je dobra stvar to što ste imali lepu priču koja se završila u korektnom tonu. To je uvek mnogo bolja opcija nego da se vučeš, razvlačiš i vraćaš onima koju su te povredili, ili koje ti svakim svojim povratkom (ne)svesno gaziš.
Pa jako smo lepo funkcionisali, evo i sada se dopisujemo i bacamo neke fore..ima i do toga kako smo se rastali. Nego ostala je ta neka ćutnja i distanciranost čini mi se nepotrebna.. Pa meni drug ( astrolog) kaže da ja to sebi tako pravim jer mi je dosadno i nemam nove zanimacije.. Ima istine ali stvarno nekada me splet okolnosti navede na to da otvaram stare kovčege - žargonski rečeno.

Trenutno se dopisujem sa bivšim, imao sam potrebu da mu reknem neke stvari jer smo se slučajno sreli nakon 3 godine. On se ozario kada sam mu priznao da mi je jedini lep odnos iz prošlosti i stvarno me je cenio. Sa ove tačke gledišta žao mi je što sam ja odlučio da prekinemo, ali u tom trenutku nisam osećao drugačije.. Inače imao je toksičnu vezu nakon mene i kaže da me kuje u zvezde😂😂😂😂 Nismo dugo bili zajedno nego et'.. Ćaskamo malo sad , ne znam kako da se osećam.. Liberta u epizodi, dosadno mi je ajde malo dešavanja, buđenje starih medveda, čačkanje, vraćanje u prošlost. I dalje mi nije jasno zašto kada stagniram na nekom životnom polju imam potrebu da plovim stare reke.. I što se prijateljstava tiče, da raspravljam krive drine da VAGA bude dorečena makar posle nekoliko godina. Ako je neko psiholog neka mi odredi dijagnozu odmah sad!
Eh blago tebi...

Kamo srece da se ja pomirim ikad sa onim kretenom ali to samo mogu da sanjam.

Mene stalno prati duh tog kretena preko registarskih tablica, kako je tom idiotu registarska oznaka na njegovim kolima IR, konstantno kad god odem negde, naidju neka kola sa oznakom IR.

Eh blago tebi...

Kamo srece da se ja pomirim ikad sa onim kretenom ali to samo mogu da sanjam.
Lignjo opet ti o njemu? Šta smo rekli? Nema osvrta na tu priču jer definitivno nije dobra po tebe i tvoje mentalno stanje!
Pazi samo da ne uznemiriš duhove prošlosti lol
Znam ljude koju su tako iz dosade čačkali, pa ih posle pecnula kletva gora od faraonske :ROFLMAO:
Jaoo da znaš da je istina, evo već me je fleš- bekovalo ( sad će Miloš da se iznervira) odmah mi odgovara na poruke kao ranije i vidim da nastavlja teme tako da se potencijalno plašim da ne protumači nešto pogrešno ( mada sam se već ogradio)
Mene stalno prati duh tog kretena preko registarskih tablica, kako je tom idiotu registarska oznaka na njegovim kolima IR, konstantno kad god odem negde, naidju neka kola sa oznakom IR.
Hahahaa , ima tu istine. Ja često viđam neke brojeve, kažu tumačite anđeoske brojeve a tebi se verovatno to priviđa jer i dalje ( nažalost) nisi batalio tu priču. Moraš da sasečeš iz korena!

Sasekao bih jedino ako bih naleteo na njega i prebio ga. Tako bih mu vratio milo za drago i bilo bi mi mnogo lakse.

• Wow
Reactions: Mrm
Ja sam se dosta stresirao ove godine, ušao sam u period uživanja! 😍☝🏻

Ja cu uci u period uzivanja nakon diplome. Hocu da mi 2024. bude perfektna. Tek ulazimo u septembar a vec hocu da se 2023. zavrsi.

E onaj iz zamrzivača me je blokirao dok sam bio na moru. 😂 intuicija mi govori da se radi o novom patološkom lažovu, vrzmalo mi se po glavi to.

E onaj iz zamrzivača me je blokirao dok sam bio na moru. 😂 intuicija mi govori da se radi o novom patološkom lažovu, vrzmalo mi se po glavi to.
LOLčina

Samo čekaj da ti se javi opet uskoro, ignoriši ga sa takvim zadovoljstvom hehe

LOLčina

Samo čekaj da ti se javi opet uskoro, ignoriši ga sa takvim zadovoljstvom hehe
Ma zašto bi se javljao? 😂 moja sumnja je bila za priču oko života u Milanu, a kad sam najavio da ja zapravo idem tamo kod druga počeo je da izmišlja nove razloge zašto neće biti tamo u tom trenutku. Tu sam već skontao da nešto ne valja.
Svakako mi je ta priča već zamrla ranije, evo tek pre sat vremena sam to skontao da me blokirao.

Ma zašto bi se javljao? 😂 moja sumnja je bila za priču oko života u Milanu, a kad sam najavio da ja zapravo idem tamo kod druga počeo je da izmišlja nove razloge zašto neće biti tamo u tom trenutku. Tu sam već skontao da nešto ne valja.
Svakako mi je ta priča već zamrla ranije, evo tek pre sat vremena sam to skontao da me blokirao.
Dobro jutro, dobar dan!
Da li je moguce da je prica o zamrzivacu aktuelna?
Mi mislili da je to sala...
A ako nije sala, onda si ti saljiv tip. 😂😉
Ko zna sta je tu posredi... mozda su mu ukrali mob... mozda spava, pa je sve iskljucio...
Koliko ti realno imas tih mesa u zamrzivacu? 😉

Back