FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Znam, proveravao sam. :LOL: Valjda će se pojaviti do kraja glasanja.

To je to. Glasanje je završeno. Nažalost, @MarkoH je diskvalifikovan.

Sačekao bih ga ja, ali s obzirom da nije ulazio od petka, sumnjam da će se pojaviti u nekom razumnom periodu.

Ja odoh da pripremim banere pa krećemo sa rezultatima nakon što Niko predstavi učesnike 248. FSC-a.

Moja predviđanja su da će finala da se dokopaju:
- Apocalyptica
- Mando Diao
- Avicii
- Tom Grennan
- Cheraze

Puno sreće svima, a lično bih voleo da prođe Anhel jer mi je bio suparnik u duelu. (y)

Edit: Avicii već otpada zbog Marka, ali neka bude da bi prošao u finale da je on glasao.

Look who is back! Kroz rezultate Druge šanse vodiće vas niko drugo do Nico Santos.

Prezentacija rezultata neće trajati dugo. Ići ćemo naizmenično, jedan baner sa pesmom koja je ispala, naredni sa pesmom koja je prošla u finale.

01.webp

Kao što vam je verovatno jasno, poslednje mesto zauzima MarkoH. Iako je po poenima bio u top 5, s obzirom da nije glasao - diskvalifikovan je. Ali čak i da je glasao, nije sigurno da bi ostao u top 5 jer razlika u poenima između pesama je vrlo mala.

02.webp

Mislim da je potpuno u redu da organizatora pošaljemo prvog u finale. Samo da napomenem da redosled prozivanja finalista je nasumičan i neću pokazivati koliko su poena osvojili.

012.webp

Back