FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Ne, ok je za promenu u odnosu na FSC glasanje, samo ne bih voleo da se i tamo primeni, ovde je skroz ok.

Pa zar ne dođe na isto da li se uzima prosek ili zbir? Pesma koja je prva po zbiru poena, biće prva i po proseku.

A u slučaju nerešenog rezultata svakako se gleda veći broj većih ocena.

Ne, ok je za promenu u odnosu na FSC glasanje, samo ne bih voleo da se i tamo primeni, ovde je skroz ok.

Bilo bi komplikovano da se primenjuje na klasičan FSC jer ima mnogo više poena koje treba upisati i pritom još proveravati da li su sve ocene zastupljene i koliko puta. Eventualno bi moglo da funkcioniše dobro za Reviju pobednika na kraju godine gde imamo puno pesama, a malo poena.

Super je ovo pravilo, samo mi je malo žao što moram da dodelim makar jednu jedinicu, a realno, nijedna pesma mi nije za najnižu ocenu. U svakom slučaju, uskoro ću glasati.

Pa da, jedino mi je to problematično, ali pravila su pravila. Ipak, jedinica u ovom slučaju meni vredi kao trojka minimum, tako da to ne znači da mi je pesma loša.

Pa i meni je bilo teško da dodelim 1 poen. I to sam dao pesmi kojoj nikada ne bih dao tako nisko. Ali kad se mora, plus u odnosu na drugu konkurenciju, ispalo je tako :(

Ali u suštini odgovara mi ovaj sistem glasanja, osim što nekako ne bih menjao na fscu sistem od 1 do 12 da li zbog navike ili zbog toga što je tako i na ESC-u ne znam.. Verovatno navika :D.

Lakše je glasati ako to posmatrate isključivo kao poene, a ne kao ocene. Ja sam prvo napravio rang listu pesama i na osnovu nje rasporedio poene.

U bilo kom sistemu glasanja neka pesma nažalost mora da izvisi. S tim što je sada razlika između najbolje ocenjene i najlošije ocenjene samo 4 poena, a sa klasičnim sistemom glasanja je to 12 poena.

Meni nece biti tesko glasati. Kako ste mi komentarisali, davali poene, ocenjivali pesme na prethodna 3 izdanja na FSC-u, tako cu i ja na ravne casti podeliti poene. Tako da, svidja mi se ovaj nacin ocenjivanja. 😈

Danas sam stigao kuci. Prethodnih 13 dana sam bio u svojoj drzavi Crna Gora i uzivao u moru. A verovao ili ne upravo preslusavam pesme, posto sad vec nemam nijednu pesmu, tj. pesme su mi iz proslog veka.

Je l' ovo bila pretposlednja faza? Ostaje nam samo glasanje u finalu kada prođu DŠ pesme?

Kad vidim spisak pesama u finalu i ove koje čekamo nije mi dobro, kako to oceniti.

Je l' ovo bila pretposlednja faza? Ostaje nam samo glasanje u finalu kada prođu DŠ pesme?

Da. Nakon ovoga ide finale.

Kad vidim spisak pesama u finalu i ove koje čekamo nije mi dobro, kako to oceniti.

Pa slično kao i sada. 😜 Princip glasanja će biti isti, s tim što eventualno mislim da povećam maksimalan broj po oceni sa četiri na pet.

Podržite nas, inaće ćemo vas ostavit Anunakijima da vas srede :*

Back