Jelena Karleuša

Izdala dva albuma, pravi besplatan koncert na građevinskom prostoru ispod mosta.

Žali bože internet protoka za upload "pesama"...

Danas me zvali da idemo na Carleushu u BGD H2O. Odbio sam iako je besplatno. Nakon svega platio bih samo da je ne slušam, ogadila mi se.

• Haha
Reactions: Mrm
Rostiljijada u Leskovcu pa sad ispod mosta, stvarno pomera granice kao sto je obecala :D

Ja ne znam jel nakon toliko godina Karla i dalje misli da su svi ludi i ne provaljuju koliko izedituje facu 😭

Bit će da na onim silnim muzičkim akademijama koje je sigurno pohađala i završila nisu učili kad je neka pjesma hit

Ova žena je prototip o oga što se u psihologiji naziva narcisoidnom osobom.

Narcisoidni poremećaj ličnosti karakteriše uvećano osećanje samouvažavanja i jedinstvenosti („zaljubljenost u samog sebe“). Vrednost sopstvene ličnosti se nerealno naglašava uz izraženu egocentričnost. Često fantaziraju o neograničenom uspehu, velikim sposobnostima, superiornosti, lepoti, inteligenciji, velikoj moći ili idealizovanoj ljubavi. Cilj i funkcija ovih fantazija je da popuni i zameni realnost kao i ambicije koje se ne mogu ostvariti.

Osobe sa narcisoidnim poremećajem ličnosti stalno traže pohvale, divljenje i pažnju. Preokupirane su utiskom koji ostavljaju na okolinu. Veruju da su jedinstveni i specijalni i da njihovi problemi mogu biti shvaćeni samo od strane drugih specijalnih osoba „visokog statusa“. Veću pažnju obraćaju na formu nego na suštinu. Često je prisutna i nesposobnost empatije i na kritiku drugih reaguju hladnoćom, indiferentnošću ali i sržbom.

Ovaj poremećaj se prepoznaje po najmanje pet sledećih simptoma:

• preteran osećaj samoživosti (npr. preteruju kad pričaju o svojim dostignućima i očekuju priznanja iako ih nisu zaslužili)
  • preokupacija fantazijama bezgraničnog uspeha, moći, briljantnosti, lepote ili idealne ljubavi
  • veruju da je su „posebni“ i da ih mogu razumeti samo oni koji su mu slični, tj. ljudi koji mahom imaju visok status u društvu
  • zahtevaju od drugih da im se prekomerno dive
  • narcis uviek smatra da ima pravo na nešto (oni očekuju od drugih da se ovi automatski slažu s njihovim željama)
  • sebično iskorišćavanje drugih sa ciljem postizanja svojih vlastitih ciljeva
  • nedostatak empatije (nisu voljni ili sposobni da prepoznaju potrebe i osjećanja drugih ljudi)
  • često zavide drugima i vjeruju da drugi zavide njima
  • pokazuju arogantno, nadmeno ponašanje i stav

Back