rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Zanimljivo kako smo godinama pricali kako bolje slati poznatog zbog hajpa pre ESC i onda nam podrumara napravi najveci ESC hajp u Srbiji ikada 🤯🤯🤯🤯

Ja ne pamtim ovakav hajp. Mozda Zeljko kad je isao prvi put ali se ne secam,tada sam imao 10 godina.

Sta se desilo jbt? 😅😅

Dnevnik N1: Kako da umetnici budu zdravi, kad više od (broj koji sam zaboravio) umetnika nema zdravstveno osiguranje?

Oni su PRSLI

Mislim da samim tim što pesma na neki način kritikuje režim u Srbiji može da nam donese glasove žirija.
Juuu, nisam razmišljao u tom pravcu. Nas žiri počinje da ignoriše otkad smo promenili vlast 2012.

Dnevnik N1: Kako da umetnici budu zdravi, kad više od (broj koji sam zaboravio) umetnika nema zdravstveno osiguranje?

Oni su PRSLI

Znači ovo bukvalno ima potencijal da preraste u modifikovani Manizha slučaj :ROFLMAO: Predsednik predstavnicu na ESC doživeo kao pretnju, armija botova krenula da je teroriše, to nekako došlo do stranih medija i voila, top 10.

Znači ovo bukvalno ima potencijal da preraste u modifikovani Manizha slučaj :ROFLMAO: Predsednik predstavnicu na ESC doživeo kao pretnju, armija botova krenula da je teroriše, to nekako došlo do stranih medija i voila, top 10.
Predsednik odboja da uvede sankcije Rusiji a predstavnica salje sublimirane poruke podrke i ukrajinska zastava na ekranu 😍😍

Zanimljivo kako smo godinama pricali kako bolje slati poznatog zbog hajpa pre ESC i onda nam podrumara napravi najveci ESC hajp u Srbiji ikada 🤯🤯🤯🤯

Ja ne pamtim ovakav hajp. Mozda Zeljko kad je isao prvi put ali se ne secam,tada sam imao 10 godina.

Sta se desilo jbt? 😅😅

Tad nije bilo društvenih mreža ovoliko.

Kao da tetka u žiriju u Belgiji koja turpija nokte dok gleda nastupe zna ko je u Srbiji na vlasti 😂 Malo pretjerujete, isto kao i s onim da ce vas sabotirati
Mi smo prirodno paranoican narod. Nije li Kusturica dobio nagradu u Kanu kad se vec zaratilo u SFRJ?

Back