Offtopic

Zamislite forumski rijaliti u režiji Miloša i Ivane. Roknete nas u jednu vilu kamere svuda pa da se raščivijaju sve tajne i afere foruma. Samo zamislite Malu, Mrm-a, Petra, Endregu, Bebija i ostale u istoj prostoriji 😂
Forumaši prve večeri u vili:
goca-bozinovska-farma.gif
Crni Libi, zar tako delujemo? 😯

Ni meni se ne dopada "Vila". Meni treba komocija i luksuz da pršti... 😁😁😁

Prvu sezonu sam pratio (znam, krindzzz, ali ipak epska broba Kija-Sloba-Luna) ..
I ja sam tu sezonu a ponekada i propratim. Znam šta se dešava i kada ne želim jer je usko povezano sa poslom koji radim trenutno tako da ono. Nisam lažni moralista, volim da pogledam a i koji mim da napravim u vezi rijalitija.
Objasni malo pobliže, Draca, sta si spazio?
@liberta šta ću ja u tom ćumezu? Ja samo donosim mir i spokoj. 🧘‍♀️
Pa u tome je i poenta da se skupi što više različitih psiholoških profila da bi jedan takav projekat uspeo. Ili socijalni eksperiment. Možeš doprineti programu i na drugi način 😂 npr ljubavna afera sa mnom, dok glumim geja.
Zašto mi govorite da sam tandem sa mentalno poremećenom osobom? :/
Mrm bez uvrede ali bio bi zabavan u tandemu sa njom, nije loša konotacija sigurno.
Nisam ja za rijaliti, mene uživo čovek može na 'leba da maže haha Na forumu volim da trolujem, moja forumska persona nema toliko sličnosti sa mojom ličnošću.
Ne znam , nisam vid'o i ne mogu da komentarišem. Ono što sam pohvatao sa foruma, rekao bih da bi bio izuzetno zanimljiv kao učesnik i komentator 😂

Ivana i Miloš bi bili strogi veliki šef i šefica ,driblali bi nas samo tako.

Pa u tome je i poenta da se skupi što više različitih psiholoških profila da bi jedan takav projekat uspeo. Ili socijalni eksperiment. Možeš doprineti programu i na drugi način 😂 npr ljubavna afera sa mnom, dok glumim geja.

Ivana i Miloš bi bili strogi veliki šef i šefica ,driblali bi nas samo tako.
Aaaa, a i ti ulaziš, onda to menja stvar... 😁😁😁
Kažeš, glumis geja, pa, onda da razmislim... 😂😂😂

@libertà ja sam ti za talent show program poput Tvoje lice zvuči poznato, šteta što tamo ne primaju anonimuse inače bih rado tamo ulazio u uloge.

Samo Survivor, nikakve vile i zadruge!
Ja nemam fizički kapacitet za to ali naravno da bih učestvovao samo kada bi bilo režirano po US licenci. Zadruga i Survivor nisu za poređenje. Od Survivora imaš šta i da naučiš, na neki način. Doduše i Zadruga pokazuje realno stanje u kom se nalazimo , svega toga ima i napolju samo se ne snima. Kasting im je upitan, jer pokupe najgori šljam društva većinski. Kada bi ulazili profesori, ljudi od uticaja , emancipovani ljudi to se ne bi gledalo. Naš narod voli krv, skandal i senzaciju. Naravno ima izuzetaka da ne generalizujem.

Ja nemam fizički kapacitet za to ali naravno da bih učestvovao samo kada bi bilo režirano po US licenci. Zadruga i Survivor nisu za poređenje. Od Survivora imaš šta i da naučiš, na neki način. Doduše i Zadruga pokazuje realno stanje u kom se nalazimo , svega toga ima i napolju samo se ne snima. Kasting im je upitan, jer pokupe najgori šljam društva većinski. Kada bi ulazili profesori, ljudi od uticaja , emancipovani ljudi to se ne bi gledalo. Naš narod voli krv, skandal i senzaciju. Naravno ima izuzetaka da ne generalizujem.
srpski rijalitiji su došli do stepena na Ajs Nigrutin koji prdi i podriguje u bazenu i Peđa d boj koji vadi budalu u Velikom Bratu izgledaju kao viši sloj društva.

Kao i tad smo mislili da su rijaliti loši, al kad pogledamo unazad ispadnu veoma duhoviti momenti naspram ovih momenata danas od nasilnog ponašanja što verbalnog što fizičkog.

Aaaa, a i ti ulaziš, onda to menja stvar... 😁😁😁
Kažeš, glumis geja, pa, onda da razmislim... 😂😂😂
Pa da Kija Sloba i Luna bi nam zavideli. Uđem sa dečkom kao par pa ga prevarim sa tobom.
@libertà ja sam ti za talent show program poput Tvoje lice zvuči poznato, šteta što tamo ne primaju anonimuse inače bih rado tamo ulazio u uloge.
O da Bebi, ti si stvoren za imitacije i glumu. I ja bih voleo da se oprobam u TZLP-u..

Takođe mnogi rijaliti gledaju kao nešto loše. Ne znam da li sam ja ta vagica koja u svemu hoće da pronađe harmoniju ali na neki način i razumem određene profile ljudi koji ulaze tamo. Pravi primer dobro iskorišćenog prostora na televiziji je Teodora Džehverović šta god mislili o njoj. Može da bude odskočna daska ali može i da te unazadi jer mnogi imaju predrasude oko toga. Mač sa dve oštrice. Inače nikada ovo nisam pričao nikome ali ja sam zapravo imao ponudu da uđem u rijaliti 😂

Nikakav rijaliti mi nije zabavan ni za gledanje, a kamoli za učestvovanje.
Ispratila sam samo prve rijalitije koji su se pojavili, usput.

i sad kako neko može da kaže da ovo nije bilo smešno u svoje vreme

DANAS: seks, tuča i prozivanje. Više nije ni humor već životinjski nagoni koji bleje na televizoru baka Rade od 75 godina koja živi sama pošto su joj se deca iselila iz kuće / stana, pa joj rijaliti pravi društvo.

Evo ga prvi nad prvima rijalitijima.

Jaooo da, cirkus.
Na Košavi je posle (ili pre) ovog išao totalno levi rijaliti o Nemcima u nekom hrvatskom kampu na obali, uopšte ne mogu da provalim o čemu se radilo i koja je bila poenta, samo su sedeli na plaži. Sećam se samo jedne riđokose takmičarke - Franci lol Ne znam da li iko to pamti.

A u ovom Cirkusu sećam se neke ludače što je pobedila i stalno plakala kako hoće da ide kući, a jahala tamo slona šta je bilo njeno zaduženje. :LOL:

Znaš i sam da fizička kondicija ne igra neku veću ulogu u US Survivor-u. Samo treba da okupiš oko sebe ljude koji će te zgotiviti i gledati ti kroz prste u takvim igrama. Što, naravno, nije lako uopšte.

Zato i volim da gledam jer je socio igra mnogo više prisutna. E tu izvadi m*da na sto pa da vidimo..

Back