Offtopic

Užas kad zaspim popodne pa sanjam neke grozote, kao imam neku braću mlađu o kojoj se brinem i onda me nervira jeden prijatelj sa kojim se svađam (lik u Kanadi) jer ih on čačka, onda proslava neke rođake koju ne znam koja zavodi red neki pa se ja tu isto stresiram oko neke nebuloze. Onda se prebacujem na neka tri lika jedan od njih se zove Rista (koji Rista???) i onda me tu nesto iznervira jedan pa me drugi teši, onda upada u sred tešenja ta luda NN lice rođaka da pizdi zbog prizora koji vidi al oprašta sve jer to je ljubav…halo policija!

Btw, dobro bi došla tema : Snovi
Imamo ih svi.

Užas kad zaspim popodne pa sanjam neke grozote, kao imam neku braću mlađu o kojoj se brinem i onda me nervira jeden prijatelj sa kojim se svađam (lik u Kanadi) jer ih on čačka, onda proslava neke rođake koju ne znam koja zavodi red neki pa se ja tu isto stresiram oko neke nebuloze. Onda se prebacujem na neka tri lika jedan od njih se zove Rista (koji Rista???) i onda me tu nesto iznervira jedan pa me drugi teši, onda upada u sred tešenja ta luda NN lice rođaka da pizdi zbog prizora koji vidi al oprašta sve jer to je ljubav…halo policija!

Imamo ih svi.
mora da je loša džeja u pitanju

i ja sam primetio da se češće sećam sna kada spavam preko dana nego noću, moguće zbog one REM faze sna

Drugar moj umetnik koji pravi dobre pinove pokloniće mi pin PANIK ATAKI! To ću okačiti na svoj roze sako za svadbu.
Kad budem dobio slikaću da pokažem! :love:

Imamo ih svi.
Baš ne pamtim snove. A sigurno sanjam, videli su me kako u snu stiskam pesnice i nešto mrmljam. Ko zna protiv koga sam zauzela gard u snu... 😁

Baš ne pamtim snove. A sigurno sanjam, videli su me kako u snu stiskam pesnice i nešto mrmljam. Ko zna protiv koga sam zauzela gard u snu... 😁
Pamtim ove popodnevne jer su intenzivni, noćne ne pamtim. Al ako išta zapamtim gledam odmah da zapišem ili nekom ispričam ako je odmah tu. :D

Pa da, nije uobičajeno da danju spavam, jedino ako sam stvarno premorena, pa slučajno zaspem, tako da nemam često priliku da se setim snova.
Mada, ima par snova koji su mi se urezali u pamćenje do dana današnjeg. A nisu strašni, samo su vezani za užu porodicu i bliske prijatelje.
Zapravo, sad sam se setila da sam sanjala tatu pre polaska na odmor. Na njega sam flegma često, ali ne uvek.

Veoma snažan zemljotres u kombinaciji sa očajnom strukturom građevina je najava kataklizme. Na žalost ovo neće biti krajnji broj stradalih.

Je l' otišao neko sa foruma na Paradu ponosa? Kakvi su utisci?

Koliko vodite računa o serviranju i aranžiranju hrane? :)

2dQmRv8.jpg

Back