Zaspao sam, nešto sam propustio?Bojim se da ipak ne. Suviše konstruktivno
![]()
Osetio sam neki nalet energije!
Zaspao sam, nešto sam propustio?Bojim se da ipak ne. Suviše konstruktivno
![]()
mora da je loša džeja u pitanjuUžas kad zaspim popodne pa sanjam neke grozote, kao imam neku braću mlađu o kojoj se brinem i onda me nervira jeden prijatelj sa kojim se svađam (lik u Kanadi) jer ih on čačka, onda proslava neke rođake koju ne znam koja zavodi red neki pa se ja tu isto stresiram oko neke nebuloze. Onda se prebacujem na neka tri lika jedan od njih se zove Rista (koji Rista???) i onda me tu nesto iznervira jedan pa me drugi teši, onda upada u sred tešenja ta luda NN lice rođaka da pizdi zbog prizora koji vidi al oprašta sve jer to je ljubav…halo policija!
Btw, dobro bi došla tema : Snovi
Imamo ih svi.
Hahaha, nemam ništa sada al kad spavam popodne to je zlo, mrzim kada se desi slučajno da zaspim. Ustanem nervozan još kad sanjam fuj fuj fuj.mora da je loša džeja u pitanju
Baš ne pamtim snove. A sigurno sanjam, videli su me kako u snu stiskam pesnice i nešto mrmljam. Ko zna protiv koga sam zauzela gard u snu...Btw, dobro bi došla tema : Snovi
Imamo ih svi.
Pamtim ove popodnevne jer su intenzivni, noćne ne pamtim. Al ako išta zapamtim gledam odmah da zapišem ili nekom ispričam ako je odmah tu.Baš ne pamtim snove. A sigurno sanjam, videli su me kako u snu stiskam pesnice i nešto mrmljam. Ko zna protiv koga sam zauzela gard u snu...![]()
Bili su moji prijatelji neki, kažu da je u samoj šetnji bilo baš, baš malo ljudi... :/Je l' otišao neko sa foruma na Paradu ponosa? Kakvi su utisci?