rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

I jos jedna stvar da zaključim hehe

Ja verujem ovom Konstranktinom timu, ti ljudi su od podrumare napravili regionalnu senzaciju. Oni znaju sta rade,to su genijalci.

A sa druge strane i RTS je jako nalozen, Olivera bulvalno sedi i gleda reakcije na YT lol garant cita i ovaj forum (pozdrav bebo 😍)

Znaci zelja velika postoji i ja verujem da ce napraviti ludilo.

Apsolutno nije bitno kako će proći na ESC, iako verujem da će uspeti da prodaju paket kao takav i Evropljanima. U zemlji gde je najveći hit poslednjih nekoliko godina bugarska obrada iz 2015. da pobedi ovako nešto je već samo po sebi čudo. Ljudi su gledali festival (od festivala smo se odvikli), pesma je postala viralna i svi je bukvalno komentarišu, od komšinice Zdravke sa prvog sprata do klinaca na tik-toku. Toga nije bilo od povratka na ESC. Ne računam Mariju posle pobede, i nju su najstrašnije pljuvali pre nego što je otišla.

Pored toga RTS se napalio, hoće da prave srpsku verziju MF ili SR, gde je to moglo da se zamisli 2017. Prošle godine su poznati videli da im 15. mesto na ESC neće uništiti karijeru, šta više. Ove godine u top 2 dve eksperimentalne pesme, i obe postaju hitovi u regionu. A pobedila uslovno rečeno podrumara. Nek Olivera gura ovo sa festivalom, odlična prilika za promociju pesama, ove godine su videli da ako malo više ulože dobijaju i povrat investicije. Pa će se na kraju za par godina možda pojaviti i pobednička pesma ESC.

Olja reformatorka muzičke scene Srbije 😍

Ali istina, samim tim pristupom će malo da se odbiju oni što bi samo da promovišu svoj novi radijski šlager, a dešavaće se više konkurentnih pesama svake godine.
Bolji i festival, a bolji i "pedagoški" uticaj na izvođače, a bar delom i muzičku scenu uopšte.

Tacno, uspeli su da od festivala naprave ogroman dogadjaj, sto nije bio ranije, svi samo o tome pricaju.

Cak i sa Hurricane 2020. godine nije bilo tako jer je festival bio cista formalnost, njihova pobeda se ocekivala. Sada je bilo napeto, nekoliko favorita, favorit iz senke, dosta lepih nastupa. Dosta pesma koje ce slusati i ako nisu za ESC, kao Ivonina ili Marijina.

I jos jedna stvar da zaključim hehe

Ja verujem ovom Konstranktinom timu, ti ljudi su od podrumare napravili regionalnu senzaciju. Oni znaju sta rade,to su genijalci.

A sa druge strane i RTS je jako nalozen, Olivera bulvalno sedi i gleda reakcije na YT lol garant cita i ovaj forum (pozdrav bebo 😍)

Znaci zelja velika postoji i ja verujem da ce napraviti ludilo.
Koliko si nas urekô ovim postovima sad. 😂

Ja bih zeleo da joj ujdem sad u glavu. Ne mogu da zamislim sta je tamo sada haha.

Ona se vec 15+ godina bavi muzikom, uvek dosledna sebi,nikada nije pravila kompromise,usla je vec u ozbiljne godine, verovatno nije mislila da ce ikada biti zvezda, vec je bila i na beovizijama i onda se nesto desilo tog cetvrtka znaci bukvalno neka magija i zena je postala totalna senzacija.

Ne mogu ni da zamislim osecaj. Gomila emisija, svi pričaju o tebi, analiziraju pesmu, a ti ostala svoja i konacno priznata i postovana zbog toga.

Stvarno prelepo.

Bukvalno zivotna inspiracija. Sigirno je sada mnogo mladih muzicara u Srbiji ubedila da je moguce, da se ne predaju i prodaju i da guraju i da ce kvalitet isplivati kad tad.

Ma samo dominacija nas oktobarskih ljudi, bilo vaga kao Ana, bilo škorpija kao Sara 💪😅

Back