Offtopic

Ko bi rekao da je prošlo više od deceniju kako koriste aktuelni logo. Vreme baš leti. Vidim da pobednik konkursa mora posle da odradi i knjigu grafičkih standarda, biće tu posla, ali fine nagrade. Jedino što su se ogradili pa postoji mogućnost da ne dodele nijednu nagradu ako im se ne svide predlozi.

Otisli su ljudi na usavrsavanje. Kad se vrata imacemo mnogo strucnjaka i 1000 evra plate.

Pa valjda će biti snimak, rekao je da će se snimati; verovatno se plaši da mu se ne smuči i krene da podriguje pa će Suzi lepo to iz drugog, trećeg pokušaja da snimi. xd

Hajp!

Inače, mi da slavimo što na ovom forumu možemo da pričamo o politici uopšte, naišao sam na par velikih domaćih foruma gde je to skroz zabranjeno.

Nisam ispratio u dovoljnoj količini da znam ko je, video sam ime 😀

Ja ne gledam, samo na YT kanalu pročešljam po nazivima snimaka da vidim šta se dešava, a klip pustim samo kad se svađaju i biju haha

• Haha
Reactions: Mrm
Skuptina postala bas zanimljiva poslednjih godina zbog tih rasprava. Sinisa Pavic opet sve predvideo kako ce nam skupstina izgledati. 🤣🤣🤣🤣

Hahahaha i evo dokaza da se skupština i rijaliti apsolutno i nimalo ne razlikuju.

Hahahaha i evo dokaza da se skupština i rijaliti apsolutno i nimalo ne razlikuju.
Narodni poslanici ispred doma parlamenta RS:

783318_capture_f.PNG

Back