Fudbal

Nema za Rumune zime, gradiće se Karpatski koridor preko Rumunije, Srbiju će zaobilaziti Evropljani kad idu ka jugu kad se to završi.

Nema za Rumune zime, gradiće se Karpatski koridor preko Rumunije, Srbiju će zaobilaziti Evropljani kad idu ka jugu kad se to završi.
ne isplati se to nikome, znatno duži put i lošija putna komunikacija.

Pa dobro, kad uđemo u EU, promeniće se to, neće baš svi ići preko Rumunije, a i zavisi gde tačno idu.

• Haha
Reactions: Mrm
ionako našim putevima najviše idu turske kamiondžije i njima mnogo više odgovara da idu kroz Srbiju nego da se zavlače tu kroz Rumunski Banat i neku provinciju. Pogotovu što su im naši maksimalno olakšali transport.

to jedino u slučaju da Rumuni (i Bugari) dobiju zeleno svetlo za ulazak u Šengen, što nije izgledno s obzirom da ih blokiraju Holanđani i Austrijanci zbog ilegalnih migranata.

malo offtopic al jbg

Da, ja sam kriv, ali apropo zapostavljanja Rumuna zbog geopolitike haha ima ko razmišlja o njima očigledno ;)

Malo vise offtopic.

Ovde se govori o fudbalu a ne o rumunskim putevima ili sta god.

Šta tebe briga? Ti si ionako rekao da te zanima samo vizuelni aspekt igrača, a ne sama igra :giggle:
JA TO KAZALA?

Vidi ja pratim fudbal redovno i znam ko je sa kim u kojoj grupi u kvalifikacionom ciklusu za Euro 2024. Da ne pominjem da redovno pratin prvenstva.

Pa možda i bolje da pišeš o vizuelnom aspektu nego da posle svakog poraza pišeš kako smo najgori i kako nemamo pojma. Bukvalno iritira više tolika negativa na svaku temu.

Pa možda i bolje da pišeš o vizuelnom aspektu nego da posle svakog poraza pišeš kako smo najgori i kako nemamo pojma. Bukvalno iritira više tolika negativa na svaku temu.
I ti hoces da me se resis. Super.

Znate sta, muka mi je vise da pricam na ovu temu. Ko nece da cita, ne mora da cita, stavite me na ignore i zbogom i dovidjenja. Daco, zao mi je, ali ja ne letim visoko, samo sam realan, pa ekipa kao sto ste ti, Petar, Stefan, Stole i vama slicnima mozete to da shvatite kako hocete. Muka mi je vise da se raspravljam sa vama. Prosto mi je muka.

Last edited:
I evo ga, posle svega...

Niko ne želi da te se reši, već ti ljudi danima i mesecima govore da si previše negativan oko svega. I to je činjenica.

Iskuliraj malo, nije svaka negativna vest, loš sportski ili evrovizijski rezultat kraj sveta.

Sramota me je. Ali kad mi neko kaze na grublji nacin kao sto je to Daco uradio, ja se izbezumim i poludim. Ali nisam ja budala da nemam srama.

Ne smem da budem optimista, jer kad god sam bio optimista, uvek bih izbaksuzirao sve zivo. Prosto me je strah.

A to da nece niko da me se resi, videli smo pre dve nedelje. Tako sto sam dobio pretnju od strane doticnog (nije Daco) policijom samo zato sto sam hteo drugu sansu da budemo drugari.

Ja sam i hteo da se povucem sa foruma posle tog incidenta, ali pojedini forumasi su me nagovorili da ostanem i da sa tim povlacenjem ne bih uradio apsolutno nista.

Necu da krijem, bio sam toliko izbezumljen sto su nasi fudbaleri igrali ocajno protiv Madjarske. Ja samo hocu da napokon vise dozivim Srbiju na Evropskom prvenstvu, pa neka tamo prodju kao sto bi San Marino prosao.

@Lignjoslav

Prekini, samo prokomentarisi sta mislis. kad naidje komentar kao Chodin, ne ulazi dalje, samo cuti...sta ti je? :(

Muka mi je vise da se raspravljam sa vama. Prosto mi je muka.
Što si onda odgovorio na moje offtopičarenje?

Rrekao sam da je offtopic na temu, nisam se više udubljivao. Ne vidim razlog da se bilo akkva diskusija nastavlja povodom toga.

Ne znam samo čemu potreba da se dvocifren broj puta na dan napiše neko mračenje. Bolje nemoj da napišeš ništa jednostavno. A i to predstavljanje tolikog negativizma kao "realizam" je posebna priča. Šta kao, svako ko ima iole pozitivno mišljenje o nečemu je nerealan...

Ne, poenta je u tome da sam ja baksuz ako sam optimista. Kad god bih bio optimistican u sportu, nasi bi doziveli debakl. Zato se dosta plasim i stresiram. Znam da ne valja, ali tako je.

Opet kazem, ja jesam ocekivao poraz od Madjarske, ali onako tragicnu igru zaista nisam ocekivao. Da ne krijem to sto prema Nemanji Gudelju osecam netrpeljivost...

Ne, poenta je u tome da sam ja baksuz ako sam optimista. Kad god bih bio optimistican u sportu, nasi bi doziveli debakl. Zato se dosta plasim i stresiram. Znam da ne valja, ali tako je.
Da li ti zaista misliš da od se događaji na globalnom nivou odigravaju bazirano na tvom optimizmu ili pesimizmu? Život je večito padanje i podizanje, u kome niti je pobeda vrhunac, niti je pad kraj. Nauči već jednom da budeš realan i shvati da u priči zvanoj život ne postoji idealan scenario. Tačka.

A jesam li uopste rekao da postoji idealni scenario nebitno za sta god?

Sve sto zelim je da dozivim vise Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Back