Fudbal

Sećaš se naše prepiske po tom pitanju još nakon žreba, nadala sam se da neće biti tako, ali čim videh vest kao da su ih lepo dočekali ispred hotela u Leskovcu, znala sam nema ništa od toga..

Ovo kao da je nastavljeno gde su stali u prvoj utakmici, samo promenjeno mesto odigravanja.
Imali su još i malo sreće, moglo biti 3:0 već naon prvog poluvremena.

Trenutni bilans srpskih timova: 1 pobeda, 0 remija, 8 poraza

Partizan gubi 1:0 kod kuće

Partizan i Vojvodina su nas baš obrukali ove sezone. Od Čukaričkog i TSC niko ništa i nije očekivao

Kako bih ove naše "delije" što navijaju za Oli protiv Čuke izudarao toljagom u glavu
Političkom direktivom da se igra u Leskovcu, dobijamo situaciju sa Oliju treba bukvalno manje vremena do Le (Carter do Niša i bus) nego Čukaričkom.

Inače, upravo na parkingu motela Predejane videh TSC-ov bus i još par njihovih vozila kakva viđam po NS jer im većina igrača tamo živi.

Attachments

• IMG_20230831_212322.webp
    IMG_20230831_212322.webp
    86.7 KB · Views: 4
Partizan i Vojvodina su nas baš obrukali ove sezone. Od Čukaričkog i TSC niko ništa i nije očekivao

Partizan, koliko je uništen u svim segmentima, mislim da nije ni mogao mnogo (šta god mi pričali i pisali). Mnogo na samu psihologiju i sve ostalo utiče i opšte stanje u klubu. Evo sad će kao dobiti novog SNS poslušnika za predsednika, Vučić će kao da se "angažuje" oko pomoći i pronalaska sponzora i sve čisto da bi mu se opet moglo zahvaljivati zbog nečeg. Mada sam se iskreno nadala da bi mogli bar neku pobedu da ostvare na oproštaju, ali izgleda ništa od toga po svemu sudeći. Vojvodina, znam da ne zavisi od države i da ne dobija ista sredstva kao ova dva kluba, ali ono njihovo jeste bilo bruka čista.

Još jedna potencijalno loša vest.

Čuka će biti u 4. žrebnom šeširu za grupu Konferencije.

Znači i od njih verovatno ništa..Zavisi možda od žreba..:unsure:

Znači i od njih verovatno ništa..Zavisi možda od žreba..:unsure:
pa u konferenciji može da im se posreći svakako da dobiju laku grupu, ali su šanse za to znatno veće iz 3. šešira.

sve zavisi od sutrašnjeg žreba

UEL GS.webp

timovi u Ligi Evrope i šeširi u kojem su

trebaće TSC dobro da zasuče rukave ukoliko ne planira da ima 0 na kraju grupe

Baš gledam koliko je slaba liga Konferencije kada je Olimpija u trećem šesiru.
Nije slaba celokupno, to je više anomalija tog takmičenja. Kvalifikacije za Konferenciju su u rangu kvalifikacija za staru Ligu Evrope (dok za novu gotovo da ni ne postoje, većinu čine timovi koji se prestrojavaju iz LŠ, i dobar deo njih ima direktan plasman). Zato je grupna faza praktično teža od kvalifikacija i to najbolje vide ekipe koje igraju kv. za Konferenciju - staza pratilaca.

Sezone 2021/22 Partizan je u kvalifikacijama imao DAC, Soči i Santa Klaru, a u grupi Anortozis, Gent i Floru. Kvalifikacije su praktično teže od grupe zbog tih desetak timova iz staze šampiona koje imaju luksuz da dvaput ispadnu, a dolaze iz liga poput jermenske, letonske, estonske.

Mislim da je u normalnim okolnostima (sad je LE baš jaka jer su mnogi favoriti podbacili lani) LE i LK mnogo sličnije nego LE i LŠ po kvalitetu. Pogotovo se to izniveliše u završnici. Čak je u prvoj sezoni Konferencije, to takmičenje imalo i jači top 4 po imenima nego LE. Svakako, mislim da je pogodak osnivanje istog.

Za Olimpiju i treći šešir, nije čudno jer je ipak zastupljena svake godine u kvalifikacijama pa uzme minimalni koeficijent, za razliku od timova iz jačih liga koji ne igraju Evropu često.

TSC na Vest Hem, Olimpijakos i Frajburg

Čuka na Ferencvaroš, Fiorentinu i Genk

Ništa od izlaska iz grupe, ali će bar biti puni stadioni u LE i BT nevezano za rezultat

Da, sad i ja taman htela da napišem.

Čukarički možda eventualno donese koji bod za koeficijent, ali neki prolaz dalje, nemoguća misija.

Svih 6 ekipa imaju paklene navijače, biće ludnica (možda jedino Genk nešto slabiji po tom aspektu)

Da, sad i ja taman htela da napišem.

Čukarički možda eventualno donese koji bod za koeficijent, ali neki prolaz dalje, nemoguća misija.
Za oba tima će biti uspeh ako uopšte postignu gol u tih 6 utakmica

Back