Fudbal

Džabe, bojim se da će da završe slično kao Partizan..I 3:0 je već. Mada, ajde barem će u Ligu Konferencija ako ništa drugo.

3:1 na kraju, nimalo loš rezultat, a ni igra.

Nije da su sad pokazali bog zna šta, ali Olimpijakos jeste ekipa koja je na nivou daleko iznad Konferencije, ovakvom igrom bi mogli da budu konkurentni tamo.

Još odličan rezultat, u domenu neke naučne fantastike bi i mogli da se nadaju prolasku. :LOL:

Ma znam, ionako ne mislim da stvarno imaju šansu. Bukvalno im igra samo jedna opcija, a još veća naučna fantastika bi bila da ne prime gol u revanšu. :D

Partizan je ove godine u rangu Radnipkog iz Pirota. Mada realno no jedna od klubova do sada noje pokazao ništa osim bruke i sramote

Bukvalno ovako nešto nisu radili ni Zvezdi u vreme demokrata, kada je Partizan imao onaj niz titula.. Užas stvarno, mada može se reći da je i Partizan trenutno jedan od primera trulog stanja u državi i našem društvu uopšte.

klub se razara iznutra, ni Murinjo ga ne bi spasio kada ti Severina i trećeligaški Brazilac igraju u napadu
Nije problem u igracima. To su ljudi koji su dosli pre svega par nedelja. Mi kao klub ne postojimo. Navijaci su prodali fudbal za kosarku i to je jasno. Da smo homogeni, ne bi se ovo desavalo. Odbrana Partizana (ne na terenu) je potpuno zakazala.

Ma Pantić je patološki opsednut, on već 10 godina pravi te kolumne gde kmeči.

Uglavnom da postoji problem postoji, ali je on poslednji koji može da priča o tome.

Zeljko je subjektivan, ali neke stvari mu se ne mogu osporiti. Cinjenica je da, kad namrzne nekog, ne priznaje mu nista pozitivno, ma ko god bio. Svakako, sustina je da je liga svedena na Zvezdine revijalne utakmice, i da je svako izjedacavanje sa Toletovim periodom potpuni nonsens. Ko je tad pratio, zna o cemu pricam. Zalosno je koliko je sekta zvana SNS uzjahala sve drustvene instance, a sport pogotovo.

Dolazi Djuka bizon na Arenu i daje intervju u kom se 30 posto vremena bavi mrznjom prema Partizanu?! Da li je on neki obican ostrasceni navijac ili ni manje ni vise, narodni poslanik? Svakako, te ljude poput njega, Andjusa i slicnih smatram nizom formom zivota na zemlji. Amebama i paramecijumima treba dati vise postovanja.

Doduse ne moze se osporiti da je Partizan posle svakog kiksa mezimice ispustio bodove. Neke stvari stvarno previse bodu oci da bi bile slucajno. Mislim na poraz 0-4 kod kuce od ekipe koja posle ispadne iz lige, i u PLS se ne istice. Videcemo koliko vec danas sa Javorom.

Videćemo. Ja se nadam da će se sve svoditi na kvalitet ekipa i ono što se događa u igri. Mada, u kakvom je stanju trenutno Partizan, ne bi me čudilo da bude neki kiks i onda zamaskiraju tipa "imali smo premalo dana za oporavak" i slično, a svi znamo da su vrlo verovatno u pitanju čiste gluposti. :)

Back