248. FSC - 5 x Ne Može (Taylor's Version)

Lea Rue i Moyka - dve sestrice, elektro pop pobednice
Aged like fine wine.

moyka-rear-view.gif

Čestitke Stole, odlična pesma. Na kraju samo 5 poena od mene, ali je bilo baš jako finale.
Niko, čestitke na organizaciji i na brzoj prezentaciji rezultata.

Priroda se obnavlja, top 2 od mene ukupno 0 poena. To je vec scenario na koji sam navikao 😁
Radujem se novom FSC 🫡
Cestitke pobedniku i hvala organizatoru na trudu i vremenu 🙂

Ja sam ovim trećim mestom prezadovoljan. Em nisam bio odavno u top 3/10, em mi je drago što je ovakva pesma otišla toliko visoko. Francusko-marokanski bend sa čistom orijentalnom pesmom, ma vrh.

Hvala svima na svim poenima od 1 do 7, a naročito hvala:
12 - @Regulus @Stole @Stefix Storm @Nije sve tako sivo
10 - @kvazimodo @Doctor Who
08 - @dracarys @Endrega

@Niko čestitke na još jednoj odličnoj organizaciji.

Za kraj, jedna poslastica za sve fanove Mektoub - arapska verzija pesme.

Do slušanja!!

Čestitke @Stole! ❤️

Odlična pesma i zaslužen pobednik!

Hvala puno svima koji su glasali za iamamiwhoami, ovo mi je najbolji rezultat do sada i posebno mi je drago što je baš sa ovom pesmom 🥹

Hteo bih da podelim sa vama da mi je ova pesma posebno draga jer je bila jedna od omiljenih pesama jednog dečka koji nažalost više nije živ. Uz njega sam otkrio iamamiwhoami, kao i mnoge druge izvođače i žanrove prema kojima sam do tada bio zatvoren, pa je ova pesma neki mali način da ga se setim i odam počast uspomenama i vremenu koje smo proveli zajedno. Nadam se da je sad na nekom boljem mestu 😔❤️

Interesantno je koliko je drugo pf-e izdominiralo. TOP 6 je iz 2. pf-a. Najbolja pesma iz 1. pf-a je od Andrew zauzevsi 7. mesto. Jos kada dodam dve pesme koje su u TOP 10, to je onda 8 pesama i nije ni cudno sto je tako velika razlika u poenima u 2. pf-u. Tako da moj plasman 13. mesto je jos i dobro.
Iz 1. pf-a u TOP 10 je jos samo Floor Jansen.

Na kraju kad je ostao liberta da glasa, Moyka je bila na 191 poen, a Leo na 179 i u situaciji da je dao 12 Leu, a 0 Moyki oni bi oboje na kraju imali 191 i pobedio bi Leo zbog veceg broja glasaca. Ali liberta ne samo sto je Leu dao nulu, nego je 12icu dao upravo Stoletu, tako da i publika i ziri su se slozili da pobeda ide u Norveskoj!!!
change-the-system-raynday-gaming.gif

Joooj što mi je drago, još sam se na kraju dvoumio da li da dam Moyki ili Rumunima 12 poena i ipak prelomim za nju. Iskreno finale je baš bilo jako. Ostavljam svoje poene iz pf-a i finala i moram da dodam da sam neke pesme iz prvog hteo da nagradim u finalu međutim konkurencija je bila prejaka.
David Thomas Connolly x Max Samuel Rowat - Good people do bad things 1p
StreamBeats Originals feat. Fuslie - What if 2p
Munn - can you hear me? 3p
Bow Anderson - Sweater 4p
Bilyanish - Iskam 5p
Andrew Lambrou - Throne 6p
Floor Jansen - Fire 7p
Ashley Sienna & Ellise - Pretty in the dark 8p
Lunaria - INFERNO 10p
Maléna - Flashing lights 12p

Andrew Lambrou - Throne 1p
Sofia Karlberg - Do it again 2p
Yianna Terzi - Karma 3p
Natalie Jane - AVA 4p
Floor Jansen - Fire 5p
Ashley Sienna & Ellise - Pretty in the dark 6p
Mauvais Oeil - Mektoub 7p
Jorja Smith - Try me 8p
Majii x Iijam - Vineri 13 10p
Moyka - Rear view 12p
-----------------------------
ROXANE - Gone with the wind
Ronnie Atkins - Make it count
StreamBeats Originals feat. Fuslie - What if
Munn - can you hear me?
iamamiwhoami - shadowshow
Od 11-15 su poređane po "bodovanju" Najžalije mi je za Roxane.

Hvala svima koji su glasali za Slayyter i nadam se, vidimo se na sledećem izdanju 😘 ( @Shum @Bebi 12 i @Endrega) Čestitke @Stole na pobedi, svaka čast!

Back