248. FSC - 5 x Ne Može (Taylor's Version)

Što se mog učešća tiče, zaista sam prezadovoljan. 4. mesto je puno više nego što sam mogao i da pretpostavim kada sam prijavio ovu pesmu. Ovoliko dvanaestica se ne sećam kada sam poslednji put dobio. 😆

Hvala: @dracarys @Leo Cezar @Boxy @Majsta94 @Tinte na 12 poena, @Stefix @Niko @libertà na 10 poena, (zanimljivo da nema nijedna osmica :)) i svima ostalima na manjim poenima. Konkurencija je bila jaka, tako da svaki poen znači.

I na ovom FSC-u sam se odlučio da biram izvođača sa kojim na neki način mogu da se poistovetim, a u slučaju Mažija to šaranje sa žanrovima me oduševljava. Isto kao i ja, sebe žanrovski ne ograničava i stvara muziku kako on želi.

Konkretnu pesmu Vineri 13 (Petak 13.) znam već neko vreme, iako sam prvo čuo pop verziju sa Alinom (koja bi verovatno većini bila pitkija). Verzija sa Alinom svakako ne bi mogla, jer je ona već učestvovala na FSC-u, ali bez obzira svakako bih slao ovu verziju jer mi tvrđi zvuk nekako više ide uz tekst pesme. A i pošto je ovo verzija sa najmanje pregleda, zaslužila je malo reklame.

Takođe, postoji i folk verzija... ali meni to zvuči kao parodija, tako da definitivno ne.

ovo bi bili moji bodovi da sam bio u prvom pf

12 Slayyyter (NQ)
10 David x Max (NQ)
8 Ashely Sienna & Ellise

7 Andrew Lambrou
6 Authentix
5 Malena (NQ)
4 Warhaus (NQ)
3 iamamiwhoami
2 Santi Francesi
1 Floor Jansen

@Regulus
Animation Hug GIF

Čestitke @Stole , najbolja pesma izdanja. Mislim je da ovo prvih 12p koje sam ti dao ove godine i odmah pobeda lol 🥰

Bravo @Niko za sve i posebno mi je drago da ti se svidela pesma. Hvala i svim glasačima. 🫶

Čestitke Stoletu, dobra pobjednička pjesma na kraju. ☝️
Zadnje mjesto za organizatorovu pjesmu dovoljno govori samo za sebe.
Hvala moj OGAE forume za cijele tri desetke, jednu šesticu i jedinicu. ✌️

Iz drugog polufinala su se KOFN i Majii usunjali u finale u zadnjih 24 sata glasanja umesto Erie i Ayree. Do tad obe te pesme nisu dobijale previse poena.

U prvom polufinalu sam vec rekao Authentix je zamenio Malenu.

Ne, Petar mi se više sviđa u ovom izdanju. Dosadile više basic pesme aman. @Niko da pohvalim organizaciju takođe, sve je bilo super. Iako je bila ta greška vezana za Go A, ja to iskreno ne bih ni primetio jer mi nije bitno, uživam u muzici.

Čestitke Stole na pobjedi, baš fina pjesma i od mene finih 6 bodova 🙏

Bravo i Niko na dobroj organizaciji 👏

Interesantno je koliko je drugo pf-e izdominiralo. TOP 6 je iz 2. pf-a. Najbolja pesma iz 1. pf-a je od Andrew zauzevsi 7. mesto.
Baš zanimljivo, i meni su se u finalu više svidjele pjesme iz drugog pf.

Ja sam zadovoljan svojim plasmanom, na ovakvoj temi u 9 od 10 slučajeva ne bi poslao ESC izvođača, ali na Throne sam po prvi put naletio dok je trajalo prošlo izdanje i lagano sam postao opsjednut i reko moram je poslat dok još imam ovakav hajp za nju, jer nekako je najslađe učestvovati sa pjesmom koju si tek otkrio i koju jako voliš. Bio sam naravno spreman i na hejt jer je ESC izvođač i "zicer", ali reko pregrmit ću, a i dugo nisam slao "zicer" na fsc, a onda sam iz znatiželje išao gledat yt preglede svih pjesama ovog izdanja, i ispalo je da od 40ak pjesama, samo ih 7 ima manje pregleda od moje, možda sam ipak poslao jedan od podrumarskijih prijedloga, šta kažu stručnjaci iz ministarstva za podrumarstvo? 😆

Super izdanje stvarno, bravo za sve vas 🙌

Al Mrmi budi iskren, jel Floby ima vokal i kompoziciju??? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

dao sam ti 12 pošto je izazovna pesma i neki zvuk koji retko čujemo, ali gde je tu vokal u koji se kuneš xDDD

Ovako su trebali prvobitno izgledati baneri, ali zelja za transparentnom pozadinom me je ubila, jer pevaci nisu imali previse slika, a izvodjaci zelenog ne postoje, tako da tu ne bi ni se naslo neka slika

agUEZjr.png

Pa jel sam objasnio sve o izboru pesme nakon sto sam ispao @Pokahontas ?

A ne znam ni kad sam se obavezao da cu na online kontest slati "vokal i kompoziciju"?! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

ja jesam lud malo Pokče moje, ali tolika budala bas nisam... :LOL:

@Pokahontas pre neko izdanje si mi pricao kako nece niko obracati paznju na pravilo za top poena iz pfa da mora da se da u finale, pa da ti pokazem da se na pocetku finala moze potrositi nekih 5 minuta, ali da posle budes miran da nece biti propusta. Popunjeno je svako pole gde neki forumas mora da da poena i odma uz upis glasova vidis dali je prekrseno pravilo ili ne.

EYTMfVD.png

@Pokahontas pre neko izdanje si mi pricao kako nece niko obracati paznju na pravilo za top poena iz pfa da mora da se da u finale, pa da ti pokazem da se na pocetku finala moze potrositi nekih 5 minuta, ali da posle budes miran da nece biti propusta. Popunjeno je svako pole gde neki forumas mora da da poena i odma uz upis glasova vidis dali je prekrseno pravilo ili ne.

EYTMfVD.png
dobra ideja (y)

probaj Mrmile, svašta nešto je završavalo u vrhu
ali nema potrebe, kao da će oni to pevati uživo.. :ROFLMAO:

Ovde mi je najbitnije da bude raznovrsno i zabava je ovo, ništa mi ne smeta... pa ovo je online kontekst majku mu.. :D

ne dopada mi se samo kad neki stavljaju baš da pišaju po bilo čijoj pesmi slike ili povraćaju i sl, to mi je onako malo bezveze, ali dobro sto ljudi sto ćudi.. :)

Back