Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Premotao ovaj video sto je FFM postavio i krenula Breskva da peva Tanjin Zlatnik. Sad kad je to znam da je pesma u tom fazonu 😂

• Love
Reactions: FFM
I da skloni taj grozni pirsing iz nosa pre takmičenja, inače odoše glasovi na drugu stranu.

I sama je rekla da smatra da pesma koja predstavlja svoju državu treba da je predstavlja i muzikom, tekstom, nastupom... tako da definitivno očekujem baladu ili neku sporiju pesmu gde će se čuti trube itd... Znači nešto na nalik Sava i Dunav, Ko to tamo... Brzu pesmu kao što su neke njene prethodne ne očekujem...

Jao kakvo je ovo pevanje na music week-u :oops: Iskljucite, ne ne, iskljucite...

Bukvalno, ovde je pirsing najmanji problem, mora pod hitno kod Sanje Vucic da vezba pevanje i kod Ivane Boom da je nauci neke plesne pokrete 😭

Sara je performer, a pre svega je pametno napravila pesmu koju može da otpeva uživo i dodala taj whistle note koji je kao impresivan. Breskvica nije performer, tako da pesma će baš morati pametno da se napravi, a ona da vežba pevanje.

Kakve veze pirsing ima sa glasovima lol
Odbojno je, naročito starijoj publici. Ne znam što se neki nagrde sa pirsinzima i tetovažama. Jedino ako želi da je neki upamte po tome a ne pesmi i pevanju.

Kod Breskvice mi nije samo pevanje problem, nego i scenski pokret, emocija, harizma... nekako mi baš nema ništa. Bar na onom videu što je postavljen. Vokalno mi je negde u rangu Nataše Bekvalac, može da navežba da zvuči pristojno, ali raspon glasa nema.
Ali kako god, drago mi je da se prijavila i da je zainteresovana za ESC. Dobro je i za festival. A ona neka me razuveri.

Odbojno je, naročito starijoj publici. Ne znam što se neki nagrde sa pirsinzima i tetovažama. Jedino ako želi da je neki upamte po tome a ne pesmi i pevanju.
Pa dobro, ali ja vec vidim kako lagano osvaja 12 poena kod publike, ona i Zedovci imaju iza sebe dosta pratilaca i dominiraju novijom scenom.

Status
Not open for further replies.
Back