Mene to radi iskI da skloni taj grozni pirsing iz nosa pre takmičenja, inače odoše glasovi na drugu stranu.
Ne bi. Zašto misliš da stariji glasaju samo za pevače poznate iz prošlog veka? Glasaju i za mlade nade, a pošto je taj "ukras" veoma upečatljiv i da je u poslednje vreme prati nešto lošiji glas, taman da na PZE zasija.Da nam starija publika odredjuje predstavnike na poslednjem pze-u bi pobedio Filip Žmaher.
Tako se i za Saritu pričaloPa dobro, ali ja vec vidim kako lagano osvaja 12 poena kod publike, ona i Zedovci imaju iza sebe dosta pratilaca i dominiraju novijom scenom.
A inače Luke Black je totalno omađijao stariju publiku pa je zbog njih pobedioNe bi. Zašto misliš da stariji glasaju samo za pevače poznate iz prošlog veka? Glasaju i za mlade nade, a pošto je taj "ukras" veoma upečatljiv i da je u poslednje vreme prati nešto lošiji glas, taman da na PZE zasija.
I Conchita je bila odbojna u krinolini sa bradom pa dobila preko 300 glasova od televota.Odbojno je, naročito starijoj publici. Ne znam što se neki nagrde sa pirsinzima i tetovažama. Jedino ako želi da je neki upamte po tome a ne pesmi i pevanju.
I Lukas istoPlus ona ima dosta glasača i van Srbije sve se to treba uzeti u obzir
vokal i kompozicijaKoliko vidim ima emociju pogotovo na ovom zadnjem snimku gde peva lepa je ako bude scenski nastup super onda jos bolje ako to upalite glas ,emocije,nastup,lepota top 5 sigurno ponovo tamo,a i sama je rekla da ako ode bićemo ponosni
Da ali nije rekla to samo eto da mislimo da će biti loše, juče sam bas slušao kad je rekla da ove godine nije imala vremena da stigne da prijavi pesmu i nije nabrzaka htela nesti bezveze nego nesto sto će stvarno dobro da nas predstavlja i nadam se da je takoPa šta drugo da kaže? Ako ode da ćemo biti razočarani?
Upravo, bitno da dolazi spremna i u svom stilu, nije joj zagarantovana pobjeda ali je od svih do sad spomenutih najpopularnija i ima hitove + najjaču bazu fanova. A da li će pobijediti zavisiće, logično, od svih ostalih učesnika i pjesama. Samo da ne bude isforsiran hajp i glasanje za nju ili bilo koga drugog ako ne budu najbolji.Ma Breskvica treba da se pokaže i tjt, ako uspe uspe, ako ne biće neko drugi, neko bolji.